Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Email Címlista

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tipikus magyar vállalkozásnál alig tartják számon, hogy melyik munkatárs mit és mennyit nyomtat, az elhasznált papírok mennyiségét pedig nem is lapszámban, hanem doboznyi kiszerelésben mérik, viszont a tintasugaras helyett szinte mindenhol lézernyomtatót használnak – derül ki…..
Email Címlista 2019.08.22 10:14:50
Nálunk is volt ilyen szituáció...

Tipikus eset erre, amikor már az alkalmazottak és a betanulók is minden privát cuccot bent nyomtatnak a céges költségek terhére. Alapvetően ez nem is okozna katasztrófát, ha volna némi önérzet, lojalitás a legtöbb emberben, de sokukban nincs. Főleg az egyetemisták képesek elszemtelenedni, amikor több száz oldalas tételsorokat nyomtatnak ki megkérdezés nélkül. És amikor komoly szerződésekhez kellene a papír, tinta, teli toner, akkor nincs lehetőséged nyomtatni és felforr az agyvized...

Aztán keresgélsz egy kontrollt, megoldást erre, mert nagyon egyszerű praktika létezik erre a bonyodalomra.

Pl.: minden felhasználónak egyedi kódja van és ezzel le lehet - és le is kell - kérdezni a nyomtatási előzményeket,ezután megtörténhet a felelősségre vonás. Már csak a tudat, hogy egyedi kódja van mindenkinek -50%-os megtakarítást jelent, mert tisztán látszik, hogy ki mit, mennyit nyomtatott.

Az ellenőrzés pedig tovább csökkenti a számokat.

Mondjuk abban is van hiba, hogy a birtoklási vágy dolgozik a cégvezetőkben, szervezetek vezetőiben, - köztük bennem is - tulajdonosokban. Manapság - a legtöbb esetben, szerintem - sokkal kifizetődőbb nyomtatót vagy fénymásolót bérelni, mint százezrekért vagy milliókért megvásárolni. Nekünk bejött, összességében -67%-os megtakarítással nyomtatunk.

Nagy elégedettséggel ajánlom is a mi partnerünket.

www.nyomtatoberlesgyor.hu/nyomtato-uzemeltetes/
A peruiak szerint a déli hegyvidék az egész világon egyedölálló: egymást érik a szemek gyönyörködtető természeti tájak és itt van Peru egyik legszebb városa is: Arequipa, valamint itt található a világ két legmélyebb – bár sokak előtt ismeretlen – kanyonja: a Colca és a Cotahuasi. A várost több 5-…..
Buenos Aires a világ egyik legnépesebb városa. Elegáns, nyüzsgő, dinamikus latin temperamentumú világváros, a tangó őshazája. A La Boca kerület a tangó hazája, ahol esténként pezseg az élet az ódon épületek tánctermeiben. Ez az olasz bevándorlók által létrehozott legszínesebb kerület, ahol színesre…..