Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Multi Seat szerviz Porsche áron 2008.10.26 19:49:00
Amikor megláttam a 2. éves kötelező szerviz számláját, Márkus László mára klasszikussá vált kabaréjelenete jutott az eszembe azzal a bizonyos fotellel. Igen, én voltam a hülye, hiszen extrákkal kértem a szolgáltatást: kicserélték a két ablaktörlő lapátját is a Seat…..
Itthon egyesek úgy álltak ehhez a mérkőzéshez, mintha a Bernabeauba menne az MTK egy hatosér', de a Kaposvár elleni önbizalomnövelő zakó, valamint Kazim Kazim neve az összeállításban szép képet vetített elénk, amelyben Semih és Güiza egymást anyázza, Roberto Carlos cserét…..
1:20-nál jön: A droid! Bevonult katonának Bochkor Gábor, írja az összes bulvárszenny és még a honvedseg.hu is. Bochkor hétfőn hajnalban jelentkezett (de minek vitte magával a focicipőjét?) Szentendrén, az MH Központi Kiképző Bázison (MH KKB) a laktanya kapujában, ahol dr. …..
Az a mázli, hogy az átkosban annyi tévéfilm készült, hogy bármikor, bármennyit elő lehet belőlük szedni az archívumból. Van például délutáni krimink is, igaz, a Kémeri nem akkora költségvetésből készült, mint egy brit Agathe Christie, vagy Sherlock Holmes-adaptáció, és…..