Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabina Pohl

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
Sabina Pohl 2019.02.17 12:43:50
@VV Erőlegény: ah, nem ennyire nem. Az Gigi Hadid az Avataromon, reality szereplőből lett modell.
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
Sabina Pohl 2019.01.24 10:28:17
@nyeh13: én is bírom Zsut, bár magam sem tudom, hogy mièrt. Talán mert nem tartom átlagosnak és unalmasnak. Szerintem nem is annyira buta, mint sokan gondolják. Lehet Aspergeres és azért fura. Engem akkor idegesít, amikor visít bele a világba.
Az itteni kommenteket évek óta olvasom és mindig jókat szórakoztam itt, de most annyira nem értem, hogy egy fájdalmasan ostoba Lacika, hogyan lehet itt a többség szerint vicces meg jóarc meg lekvároznak, ezen őszintén megdöbbentem. Vagy Roli aki a kanyarban sincs egy valódi taktikus játékoshoz képest, aki még csak nem is kirívóan okosabb a többinél, mégis valahogy itt a hogyvolton őt is tolják a kommentelők. Ez az évad elég gyenge ez igaz, de ne már egy Lacika meg egy Roli legyenek a kedvencek.
Sabina Pohl 2019.01.24 11:54:19
@Alauda Arvensis: ezt nagyon jól összefoglaltad és rá is jöttem, hogy valóban azért kezdtem Zsuval szimpatizálni, mert azok akiket utáltam ( Radics,Krisz) bunkóztak vele. Hozzáteszem rám ez nagyon hat, amikor Rolit szivatták, akkor őt is megsajnáltam, pedig alapvetően nem kedvelem annyira.
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Sabina Pohl 2019.01.19 20:05:17
@Hétkilenced: amikor az a vita ment, én is azt néztem, higy ez tuti kamu. Renyhe is el el mosolyodott közben, nem csak Zsu.
Ez egy újabb olyan epizód volt, amikor a szerkesztők érezhetően kínok között vergődve vadászták ki azokat a jelenetsorokat az elmúlt nap eseményeiből, amikre valami cselekményre távolról emlékeztető dolog felfűzhető. Én meg rájöttem, hogy eddig baromira el voltam kényeztetve a VV9 nekem jutott…..
Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet…..
Sabina Pohl 2018.12.09 11:15:41
@oh..my.....: Era olyan szinten igénytelen, hogy komolyan rossz nézni. Most tettèk ùjra a hajukat könyörgöm, még patent kéne, hogy legyen. Esküszöm amikor megkátom szinte érzem a zsírszagot ami áradhat belőle. Rettenetes, ès amúgy szerintem lehet nem is kéne erőltetni a póthajat, mert sajátja nem sok van. A 2007-es idegösszeroppant Britney Speaes jut róla eszembe.
14 perc. Ennyi kellett a "kofa vagyok, de csak deréktól lefelé, afölött diszkós bige" stílbe öltöztetett Ancsának, hogy kibuggyanjon belőle az első igazi tájszólásos á hang. Remélem, nem direkt tartja vissza, vagy mondják neki, hogy ne beszéjjémáparasztosan, mert ha igen, akkor, és tudom, hogy…..
Sabina Pohl 2018.12.03 21:34:11
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Sabina Pohl 2018.12.01 07:37:44
@bElannaTorres: pontosan erről van szó. Era rájött, hogy Hunor nem fog itt beleszerelmesedni. Plusz Era rohadt féltékeny is Adriékra, ezért is készült ki ennyire amiért Hunor nem adta fel.
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
Sabina Pohl 2018.11.27 18:34:06
@úgymond olvasó mmkk: tudniuk kéne, hogy de. Elvileg ezt a hajhosszabbítók el szokták mondani. Én teafa olajas sampont vettem rá, mert olyan sampon kell amiben nincs citrussav.Plusz ez a vaddisznó sörtés hajkefe. És 3 havonta újra kell rakatni mert gubancolódik akkor is ha az ember figyel rá.
Sabina Pohl 2018.11.27 18:34:39
@AmanEdi: nekem is ők
Sabina Pohl 2018.11.28 09:53:26
@szociál: őszintén, Greg nem a kedvencem, de abban igaza volt, hogy kint egy Hunor soha nem állna le egy Erával. Nincsenek egy szinten. Lehet geciség, de Era haja tényleg rettenetes. Én pont arra gondoltam amikor ezt ecsetelte, hogy na végre van aki ezt kimondja.