Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolixplorer

15 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma elmondom neked azt, milyen online munkák vanna, milyen módokon tudsz pénzt keresni online, az interneten nulla, vagy kevés pénz befektetésével! Megtudhatod azt, hogyan lehetsz Te is digitális nomád. Ki ne akarna úgy pénzt keresni online, hogy oda utazik, ahova csak akar, akkor dolgozik, amikor…..
Zolixplorer 2021.03.29 14:12:34
@Rácz Nimród: Szia Nimród!

Szerintem simán el tudsz helyezkedni Ázsiában. Nézz utána az adott ország vízumainak és persze lehet meg kell várnod, amíg újra beindul a turizmus. Ez most nem a legszerencsésebb időszak a turizmusban dolgozóknak. Persze semmi sem lehetetlen. Lehet most is fogsz találni kint munkát.

Sok sikert és Víg napot!

Zoli
Digitális nomádnak lenni kifejezetten divattá vált az elmúlt években, hiszen ki ne szeretne csodás helyeken, az idejét maga beosztva dolgozni. Az életmód előnyei meglehetősen egyértelműnek tűnnek, ám bőven akadnak hátrányai is. Legutóbb, amikor az előnyökön volt a hangsúly (ebben a posztban)…..
Zolixplorer 2019.09.17 10:29:27
@somlobodog: Jogos kérdés bár nem lényeges egyáltalán! Tőlem is mindig ezt kérdezik, én is ezt kérdeztem anno. Nem azt kell csinálni amit más csinál, mert neki már bejött. Azt nézd meg, hogy Te mivel akarsz foglalkozni és nézz utána hogyan lehet abból online pénzt keresni.
Sok sikert!
Zolixplorer 2019.09.17 10:29:33
@FlybyWire: Hali! Én Weboldalakat készítek és videókat vágok pénzért, nemrég indítottam egy online képzést is. Egy ügyfelemmel sem találkoztam soha életemben. Illetve eggyel találkoztam úgy 4 alkalommal, akitől időnként kapok videóvágós munkákat. Szóval azért nem annyira illúzió ez szerintem ;)
Camera: Olympus OM-D E-M5 Mark IIObjektív: Olympus M.Zuiko Digital ED 12–40 mm F2.8 PRO ISO 200 Gyújtótáv: 40mm (ff) F7.1 Aperture priority mode   Ez itt Craco a szellemváros, Dél-Olaszországban.   Mielőtt bővebben mesélnék a helyről egy gondolatot engedj meg nekem. Ha szeretnél…..
Ez a cikk csak egy kis kiegészítés a videóhoz, elmagyaráz pár dolgot. A kettő együtt egy egész! Képgaléria alul.   Laosz gyönyörű hegyei között motoroztunk most is, ahol a vízesések egymást érik. De nem ám kis patakokról és 2 méteres zuhatagokról beszélek én most, hanem elképesztően gyönyörű…..
A cikkhez tartozik egy utazó videó és képgaléria is, amit a bejegyzés alján tatlálsz! Sokunkban megszületik a gondolat, hogy elutaznánk egy egzotikus országba, de valahogy ilyenkor a többség nem Laoszra gondol, hanem Thaiföldön köt ki. Miért? Szerintem azért, mert a csapból is az folyik és oda sok…..
Miért éppen Pécs a legszebb Magyar város szerintem? Nehéz erre válaszolni. Talán mert ott születtem... Ám valamiért szinte mindenki, aki meglátogatja Pécset egyhangúan azt mondja, hogy gyönyörű város. Az évezredekig visszanyúló történelem, a tökéletes állapotú, szebbnél…..
Zolixplorer 2019.01.08 09:04:21
@Norbi5: Szia Norbi! Nagyon szépen köszönöm! :)
Zolixplorer 2019.01.08 13:53:44
@stim: Köszi szépen! ;)
Zolixplorer 2019.01.08 16:05:49
@laci_52: Tavaj voltam Egerben is. Nagyon szuper hely! Most is a közelben lakók ideiglegesen, Gyöngyösön. Egert még csak egyszer, télen láttam. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen nyáron.
Nézd meg videón hogyan ünneplik a Thai emberek az újévet és garantálom, hogy Te is ott akarsz majd lenni inkább jövőre!   A Szilveszteri buli Thaiföldön merőben más, mint ahogy mi az Újévet ünnepeljük Magyarországon. Természetesen nem is Szilveszter a neve, hanem Songkran. Ez náluk egy amolyan…..
Látványos drón felvételek, szép helyek egy olyan országban, amit kevesen ismernek. Laosz volt az utolsó állomásunk a 10 hónapos Dél Kelet Ázsiai utazásaink során, ahol 7 országot sikerült meglátogatnunk a 2018-as év során.  Egy videóban szeretném bemutatni a hatalmas Arany Buddhát és egy V.…..
Szeretnék neked bemutatni három magyar fiatalt, akik készítettek egy négy részes dokumentumfilm sorozatot Indonézia kevésbé ismert helyeiről és törzseiről. A cikk végén találod a videót, ahol személyesen is megismerheted őket, ám előtte engedj meg nekem pár szót. Indonézia a legszebb ország, ahol…..
Ha Thaiföldre készülsz éppen, akkor mindenképpen nézd meg ezt a videót, hogy jó körülmények között lakj akár kevesebb, mint fél áron! Thaiföld és azon belül is Phuket a legkedveltebb Dél Kelet Ázsiai célpont a magyarok számára. Én csak éppen hazajöttem egy 10 hónapig tartó ázsiai útról, ahol 7…..
  Vietnám volt a legkellemesebb csalódás!   Kopottas házak, egységes kinézetű épületek, kellemes sétáló utcák, jó ételek és kedves emberek. Röviden így jellemezném azt a várost, amit Dél Kelet Ázsiában, Vietnámban találsz. Az alábbi videóban bemutatom a várost, de remélem azért a cikket is…..
  Ázsiában semmi sem az aminek látszik! Ez Vietnámra is teljesen igaz természetesen, annak ellenére az egyik legszebb, legváltozatosabb és legérdekesebb ország, ahol valaha jártunk! Ettünk szöcskét és ittunk kávét is ebben az epizódban, amit egy menyét egyszer már megevett és kiadott magából.…..
Örült ház és labirintus egy kocsmában Vietnám közepén egy 1500 m magas hegyen. Őrülten hangzik? Mert az is! Vietnám egy furcsa hely, furcsa ország! Az egész egy őrültek háza, de ezek a helyek még így is ki tudtak tűnni a többi közül! Ebben az epizódban bejártuk a Crazy house és Maze bar nevű…..
  Észbontó úszó piac Vietnámban, a Mekong folyón! Itt megismerheted Vietnám egy másik oldalát, amit kevés turista láthat. Majd rövid látogatás a rizstészta gyárban és egy csoki gyáros vietnámi bácsinál...
  Mai program: 1. Hajnali fotózás egy vietnámi sivatagban. 2. Eltévedni a földi paradicsomban. 3. Sétálni a Tündér patakban.  Röviden ennyi volt ez a napunk. Szuper átlagos Vietnámban... :D..
A fotózásban az egyik első nagy lépés, mikor megjelenik az igény arra, hogy legyen saját stílusod. A képeid egyediek legyenek és szépek, amit idővel mások veled azonosítanak majd. Ehhez szeretném most a kezdő löketet megadni neked. Nem ígérem, hogy profi fotós leszel a videó után, de mutatok valami…..