Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lck

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A béta csatornára átkerült fejlesztések Böngésző VPN normál és privát ablakokban is (Tesztelés miatt nem fogja mindenki látni ezt a funkciót. Aki így jár, és mégis szeretné kipróbálni, az először engedélyezze a flags-ben!) Tartalomblokkoló listák importálása online forrásokból A videónézegető…..
Az Opera nagyjából két hónapja alaposan megbolygatta az állóvizet, amikor bejelentette, hogy natív tartalomblokkolót épít a böngészőibe. Saját méréseikre alapozva azt tapasztalták, hogy a weboldalakon megjelenő reklámok többsége nem csak a felhasználói élményt rontja, hanem jelentős mértékben…..
lck 2016.05.13 14:14:21
@semmiii99: Lehet nem véletlen. Nálam pl. most jött el az ideje, hogy többet használom mint FF-t.
Hosszú, kényszerű különélés után a mai napon ismét három előzetes érkezett egyszerre: egy Windowsra, egy Unixra és egy Mac-re! Mi több, a fejlesztők szeretnék, ha ez a jövőben így is maradna. Ebből az alkalomból mindenki kapott egy kis ajándékot. A Unix felhasználók az…..
lck 2010.03.27 10:55:49
@Namelesske: Nekem így néz ki.
lck.uw.hu/Pic/op1052.PNG
Ennél sokkal több helyet sztem nem nagyon lehet csinálni.
A meleg, a felhőtlen égbolt és a szélcsend együtt veszélyes. Három héttel ezelőtt szokatlan intézkedés lassította gyakorlatilag a teljes magyar vasúti hálózatot. Szamos Alfonz pályavasúti főigazgató azt rendelte el, hogy déltől maximum 80 km/h-val haladhatnak a vonatok, mert a…..