Regisztráció Blogot indítok
Adatok
countercunt

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Aszinkron 2019.09.02 09:11:15
Nárcisz nevű hölgyeményt egy ismerkedős oldalon találtam, és a borok volt a beszélgetésünk alapja (mint oly sokszor). 25 éves, fekete haj, kék szemek, átlagos testalkat és az egyik képen, természetesen egy nárcisz volt. Most abba nem megyek bele, hogy mennyire ironikus, hogy egy Nárcisz nevű lány,…..
countercunt 2019.09.03 23:39:56
A sorozatrandizó Randi - nem randi 2019.08.26 14:32:57
Volt egy kolléganőm, nevezzük Noéminek. Noémi egy másik osztályon dolgozott, de nap mint nap összefutottunk. Vállig érő barna haj, barna szemek, formás test, iszonyat jó fenék. Sajnos kicsit olyan "karótnyeltnek" tűnt mindig, és csak hébe-hóba beszélgettünk. Komoly kapcsolatban volt és amikor…..
„Egyik nap még szeretett és éreztette, hogy minden rendben, másnap pedig már megszűnt létezni a számomra” - A csaj pont a legrosszabb krízishelyzetben képes előhozakodni azzal, hogy az előző párja bezzeg éttermi szinten főzött. Ma megtudhatod, mivel vigasztalta pasiját egy…..
A sorozatrandizó 21 és szopat 2019.06.24 06:32:59
Tinderen hozott minket össze a sors, amolyan átlagos, de vékony testalkatú lány volt. 21 éves, fősuli mellett dolgozik, fekete haj, barna szemek. A fogai nem voltak egyenletesek elől, de ez fura mód, inkább egyfajta szexepilt kölcsönzött neki. A sörökről beszélgettünk, de persze akkor még nem…..
countercunt 2019.06.27 11:43:57
@julius_caesar: siman lehet talalkozni barkivel, csak ha nem megy gordulekenyen, akkor felallsz, elkoszonsz es ennyi. Ezzel szerintem kevesebb ido megy el, mint ha cseten/feszbukon/tinderen kinlodsz es probalod kideriteni, hogy majd milyen lesz ha talalkoztok. Aztan ha tinderezgetsz egy darabig, akkor ugyis kialakul ez, olyan nagy csodak nincsenek, es akkor mar tenyleg a csetelesbol is tudni fogod altalaban.
Aki olvassa a posztokat, az tudja, hogy sokszor alkalmazom a "süssünk pizzát" módszert, általában sikerrel. Többen kérdezték, hogy kell ezt felvezetni, hogyan zajlik ez az egész. Olvasgattam a naplómat és találtam egy randit, ami ugyan nem lett sikeres, de el volt mentve a beszélgetés, így egy…..
countercunt 2019.06.20 01:04:07
@countercunt: uramisten, mi van itt? Egy tucat hozzaszolas egy kurva szmajlirol? :D
Ezek szerint tevedtem, ez nem mindenkinek egyertelmu, ugyhogy akkor megismetelnem: ha valakivel cseteleunk es csak egy szmajlival valaszol, akkor azt ignoraljuk, ugy tekintjuk mintha semmit nem irt volna, maximum varunk, hogy van-e valami ertelmezheto hoozafuznivaloja is. Ugyanis - mint az itt is nagyon jol lathato - egy szmajli onmagaban BARMIT jelenthet, mindenkinek minden szituacioban mast es mast, ezert nem tudhatjuk, hogy eppen mire gondolt a kolto, igy tehat reagalni sem tudunk ra erdemben.

:)
A sorozatrandizó PUA 2019.06.03 10:05:27
Ez az a poszt, ami nem lesz népszerű az olvasók körében, főleg egy bizonyos réteg számára. Aki nem tudja, mi az a PUA (Pickup Artist), az keressen rá. Amióta létezik ez a blog, írták sokan, hogy PUA módszereket használok. Valójában azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, a saját hibáimból tanultam…..
countercunt 2019.06.07 00:15:19
@julius_caesar: jaj ezt tenyleg szet fogjak szedni :D kezdve a 2 het csetelgetestol a feszitgetesig (most nem metoo vagy valami, csak en biztos nem surgetnem kulonosebben ha mar egyszer eljott, ott van nalam, raadasul alkoholt iszik). Utana viszont ha mar egyszer ugy dontottel, hogy ramenos leszel, akkor azt nem beszeljuk meg vele, hogy oke, persze, ahogy akarod, akkor maris lassitok (you entered her frame vagy mi a pua terminologia ra).
Aztan meg errol konyvet olvasni, na :D Probalj a sajat hibaidbol tanulni, probald meg kitalalni, hogy mit rontottal el es ezt korrigald ki azzal, hogy ez a lany miben mas, mint az elozo, akinel hibaztal, mert ugye azert nem teljesen egyformak (bar sokszor annak tunnek).
Vegul pedig masodik eselyt adni (sot itt inkabb kapni tole) valoszinuleg nem sokat segit, kijavitani mindig nehezebb ezeket, mint ujratervezni valaki massal, mondjuk baratnonek az kicsit mas oke, probalkozol, de statisztikailag nem sok esely van ra.

Es hogy valami pozitivat is irjak, koszonom, hogy leirtad hogy elbaszva, tehat nem kell finomkodnom, mint valami kis #@£$"%nak :D
countercunt 2019.06.12 14:49:09
@Serial Slut: nem olvastam el minden hozzaszolast a blogon, de nem hiszem, hogy barki is allitott ilyet, hogy kirojtosodik a pina a sok szextol, vagy meg kell szamolni rajta az evgyuruket mielott bedugod vagy barmi. A sokmindenkivel szexelo nokkel (es ferfiakkal) legfeljebb az a gond, hogy egyre kevesbe kepesek a kotodesre, ezt allitjak sokan, koztuk en is.
countercunt 2019.06.12 16:55:42
@VT 135: igen, a pszichologia nem matematika, nagyon nehez ezeket a dolgokat merni. Mindenki ismer kiveteleket barmilyen pszichologiai szabalyszeruseg alol es az is erdekes kerdes, hogy mennyi kivetel kell ahhoz, hogy megcafolja az allitast (bar erre azert vannak valamilyen matematikai statisztikan alapulo valaszok). Mindenesetre ezt latom magam korul, sot sajat magamon is.
A sorozatrandizó Nórika 2019.05.20 15:17:41
Badoon írtam rá egy aranyos, 22 éves, szőke lányra. Poénra vettem, mert olyan ártatlan arca volt a fotókon, hogy szinte biztos voltam benne, hogy szűz. De mivel gördülékeny volt a kommunikáció, ezért takaréklángon ugyan, de folytattam. Könnyen felhúztam azzal, hogy magáztam és kisasszonyoztam, de…..
countercunt 2019.05.22 14:23:17
@Captain Admin: bocsanat a zavarasert, csak erdeklodnek, hogy az szerinted miert van, hogy amit mondasz azzal 90-95%-ban egyet lehet erteni, de a stilusod egy mitugrasz, okoskodo, frusztralt, hisztis kis pocse? Tenyleg nem akarok beledszallni en is, csak kicsit fura a tartalom es forma kozotti ordito kulonbseg.
countercunt 2019.05.22 15:19:28
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
Badoon írtam rá azzal, hogy nem áll neki jól az a ruha, amit az egyik fotón viselt. Ebből beszélgetés lett, hogy szerintem, mi a nőies ruha és kinézet, szerinte pedig, mi a férfias megjelenés. Nagyon hamar rátértem a közös pizza sütésre, de hárított. Ő elsőre sosem… és szerinte ilyen nők nincsenek…..
countercunt 2019.03.07 15:30:15
@Alexa Bp: egeszen biztosan a tulsagosan kifinomult noi megerzesed lehetett.
Sokan dolgoznak cégeknél, vállalatoknál és látjuk filmeken, olvassuk könyvekben, hogy milyen viszonyok alakulnak ki az emberek között. Amiről most írok, az alig pár éve történt. Nem pletykákról fogok írni, mert olyat mindenki tud. Olyasmikről írok, amelyekről megbizonyosodhattam így vagy úgy.…..
A sorozatrandizó Ennek meg mi baja 2018.10.01 06:45:02
Egyik reggel tinderen összepárosított a rendszer, ezért rá is írtam. Gördülékeny, szinte folyamatos beszélgetés alakult ki köztünk és ez egész nap zajlott, le is szerveztünk még aznap estére egy randit. Közös borozgatás nálam. 25 éves, átlagos testalkat, barna szemek, szemüveg, szőke haj. Aranyos…..
A sorozatrandizó Nem önként 2018.11.19 06:45:08
Henivel badoo-n találkoztam, szemüveges szőke hajú lány volt, szép arc és átlagos testalkat (ami annyit jelent, hogy volt rajta +5-8 kg). 22 Évesnek írta be magát, de nem árulok el titkot azzal, hogy túlzott picit. Ő azon ritka madarak egyike volt, akik szépségük ellenére pechesek voltak a…..
countercunt 2018.11.25 19:27:33
countercunt 2018.12.05 02:35:42
@Krisz101: bocsanat, hogy neked valaszolok, amikor teljesen altalanos dolgokat irok, de te voltal legalul :D amellett pedig ez:
@Ethan Wolf: -fal meg ugye az van, h a poszt után már jobbára csak előkelő idegenként néz be ide, gyakran kitérő, konfliktuskerülő reakciókkal. ez ilyenné vált.
en olyan 80-85%-ban ertek egyet Wolf posztjaival, azzal viszont, ahogy a kommentelest kezeli itt kb. 100%-ban. Ez nem egy red pill vagy PUA blog, hanem kis tortenetek, amik valahol a gyakorlatban igazoljak a fenti tanok helyesseget, vagy legalabbis gyakorlati alkalmazasukra mutat peldat. Ezert aztan nem gondolom, hogy Wolfnak allast kellene foglalnia a red pill-feminista vitaban, ezt mar megtette a posztokkal. Az viszont, hogy viszonylag normalis hangnem legyen a kommentekben talan mindenkinek erdeke, ezt pedig a legegyszerubben a durva hozzaszolasok moderaciojaval lehet elerni, nem azzal, ha nekiall nyomozni, hogy ki is kezdte. Mondjuk nekem ennyi indoklas sem kell, az o blogja, azt csinal amit akar, de ahogy ezt a kerdest kezeli az egyik oka, hogy altalaban vegigolvasom a kommenteket: nem is egy PUA velemenybuborek meg nem is a mindenhol mashonnan omlo progressziv csaholas.
Most akkor hogy szepen korbeszopkodtam, de kozben emlitettem a PUA-t es a red pillt, mindig is nagyon erdekesnek talaltam a viszonyukat. A red pillel szinte teljes mertekben tudok azonosulni: gyakorlatilag mindenben egybevag a sajat tapasztalataimmal es gyakorlatilag minden felmerulo kerdest (legalabbis szamomra) logikus modon megvalaszol. Ugyanakkor a gyakorlati haszna elegge korlatolt: egyreszt kicsit elmeleti jellegu, a miertekre valaszol, a hogyanokra nem annyira (oke, kiveve konditerem :D), masreszt nagyon konnyu beleragadni az elso 4 fazis valamelyikebe, ott pedig inkabb art mint hasznal. Ha valaki eljut az elfogadas szakaszaba, akkor hirtelen minden a helyere kerul, de azert ez egyaltalan nem egyszeru. En legalabbis tobbnyire ugy erzem, hogy csupa swagger vagyok, de idorol idore vissza-visszaesek es erolkodnom kell, hogy ne alkudozzak, haragudjak vagy szomorkodjak.
A PUA pedig eppen ennek az ellenkezoje: egy gyakorlatban remekul hasznosithato eszkozkeszletet akar adni, de a nagy resze eroltetett baromsagnak tunik. Van ami mukodik belole nekem is, de azokat mindig is ugy csinaltam. Igazabol ha meghallom, hogy PUA, mindig az a video ugrik be, ahol egy hipofizer torpe a dominans testbeszedrol beszel, majd elkezd a Hosok Teren setalni ugy, hogy direkt nekimegy embereknek es mivel valami csoda folytan az elso harom akibe beledzsal nem veri nyakon, akkor o most alfa. Szoval ertem a szandekot, tobbnyire jonak is tartom amit el szeretne erni, de konyorgom :) Nagyon keves PUA videot lattam, de mindegyiknel csak zsigeri szekunder szegyent ereztem.
Elnezest, eleg hosszu lett.
countercunt 2018.12.10 10:27:18
@Untermensch4: szerintem Krisz peldajaban a burokrata egy huszonkeves eves lany, aki aligha fogja ezt jozan esszel vegiggondolni, inkabb idegbol reagal
A sorozatrandizó Helén az ijedős 2018.12.03 06:54:36
Badoon találtam meg, arcra hasonlított Liv Tylerre, nagyon szép nő volt. 21 éves, 170 magas, barna haj és szemek. A kutyákról ment a beszélgetés, ami hálás téma. Nekem többféle is volt, ismerem is őket, úgyhogy nem kellett sok idő a közös hullámhosszhoz. Annyira, hogy hamar elkértem a számát és…..
countercunt 2018.12.05 02:52:34
@Ethan Wolf: en Londonban vagyok, itt nekem a POF nevu app (plenty of fish) valt be, ingyenes es sokan vannak rajta. Akadnak persze buzisagai, pl. allitolag ha 10-en blokkolnak (nem ugy :D), akkor gyarilag letiltjak a profilodat, es vannak nok, akik akar azert is blokkolnak, ha nem valaszolsz nekik eleg gyorsan, amikor visszair 1-2 nap mulva (ez sajat tapasztalat). De a masodik profilom megvan honapok ota es eleg jol mukodik. Parszor probaltam viszont a POF-ot otthon is es teljes kapufa volt, tobb honap kulonbseggel ugyanaz a nehany no volt fenn es kb. egy sem valaszolt. Ha valakinek van errol Pesten tapasztalata, azt megkoszonnem ha megosztana. Ezen kivul egy happn nevu alkalmazast hasznaltam, aminek az a lenyege, hogy tartozkodasi hely alapjan mutat jelolteket, de osszeparositott a szomszedommal :D Ezt sem tudom, hogy Pesten mennyire jatszik. Ja most latom, hogy Wolf irt mar rola.
A tindert feladtam, amiota nem lehet normalis kamuprofilokat csinalni facebookon, illetve az egesz ELO-pontszamos kinlodast gorenysegnek tartom.
countercunt 2018.12.05 13:56:39
@Krisz101: mindenhol egyre tobb a dagadt, ezzel nincs mit csinalni, nem fogyaszthatod le az egesz vilagot, az legfeljebb Norbinak sikerulhet :D
Valami ismeretlen oknál fogva úgy gondoltam, megint bepróbálkozom a korombeli nőknél, hátha mégis akad köztük normális. Meg is találtam badoon Bogit, aki 29 éves volt, feltűnően csinos, gyönyörű és olyan igazi 8/10-es csaj. Beszélgetni kezdtünk, de valamiért annyira megszoktam a 23-24 évesekkel…..