Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balaage

43 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Középfölde hősei nagy és veszélyes kalandokat vállalnak magukra a LoTR LCG-ben, és a fenyegetettségük addig nő, míg a Sötét Úr fel nem figyel rájuk. Akárcsak Tolkien epikus történetében, a hősök az esélytelenebb szerepében találják magukat. Egy kis csapat a veszélyes…..
Balaage 2012.02.16 14:17:43
Amennyiben kérdést szeretnél feltenni, írd le kommentben, hogy mire lennél kíváncsi és arra megpróbálunk válaszolni. Miután megvan a megfelelő válasz, a későbbiekben a bejegyzésben lehet majd elolvasni amolyan FAQ-jellegűen.Hajrá! ;) ..
Balaage 2012.01.17 09:58:12
Balaage 2012.02.07 08:46:52
@Elwe: Én úgy gondolom, hogy azok azért zöldek, mert van olyan, hogy nincs támadás, vagy védekezés, ezért ez opcionális. De a táblázat szerint közte nincs lehetőség akciókra. Pont ezért van az, hogy al kell előre dönteni ki véd, és csak utána felfedni pl. a shadow kártyákat. Sokszor okozott ez már nekem meglepetést.
Sziasztok!Azért írok mert lassan elérkezik annak az ideje hogy összeüljünk.HunDrenus-sal feszegettük már egy ilyen játékmenetű LCG verseny mikéntjét de arra jutottunk hogy egyenlőre kivitelezhetetlen a játék sajátosságai miatt. Ettől függetlenül játszhatunk úgy ahogyan ezt a…..
Elérkezett az egyéni cikksorozatok ideje. Ezekben a cikkekben  egyenként feszegetem a karakterekről -azokról akik a játék lapjain is visszaköszönnek- szóló érdekességeket, történeteket. Elsőre ami szembetűnt a core-set lapjainak nézegetése során az Glorfindel volt, bár…..
Az egyik ok, amiért a Lord of The Rings: The Card Game oly sok rajongót tetszését elnyeri, és ekkora sikernek örvend az, hogy sokféle mentalitású játékosnak vonzó lehet. (Ezek a játékos „archetípusok”- Bilbó, Pippin és Boromir -, egy másik cikkben vannak kifejtve. A…..
Mielőtt a szereplőkről kezdünk el beszélni tudnunk kell hogyan alakult meg az a ”Világ” amiben vannak, uralkodnak, szövetségre lépnek és harcolnak a szabad Középföldéért.J.R.R.Tolkien teremtéstörténete igen érdekes… Minden a ”nagy semmiben”…..
Hosszabb szünet után ismét itt vagyok. Remélem mostantól rendszeresen fogok írni ide is...Sok helyen lehet olvasni arról, hogy valaki több alapdobozzal játszik, nem csak eggyel. Ez a bejegyzés ennek az előnyeiről, illetve hátrányairól fog szólni.Az alapdobozban 226 lapot kapunk,…..
Veszetthuzat Újdonságok. 2009.10.21 20:18:00
Hát álljon itt pár tapasztalat a 3.3 ptr tesztjéből. Nem untatok senkit a külömböző klassok ismertetésével, mindenki nézzen utána itt vagy itt. Viszont saját kis élményeimet megosztanám veletek. Figyelem ! Aki szereti a meglepetéseket és hisz még a Mikulásban ne olvassa…..
Veszetthuzat Feléledés 2009.10.04 10:19:47
 Na, gondoltam felélesztem a blogot. Régen nem írtam ide semmit, és ezen szeretnék válltoztatni. Lesz itt minden, ami wow, és ami nem, de úgy gondolom érdekes lehet, és picit is közünk van hozzá. Kezdem talán pont egy olyan posttal ami nem wow, de Blizzard. Új weboldalt…..
 Kedd este volt, mikor is arra készültem, hogy esetleg összejön egy Ulduar 10-es folytatás. Nem igazán bíztam benne, de gondoltam, próba szerencse, hátha. Beloggoltam, majd miután láttam, hogy nem vagyunk elegen gondoltam nem lesz semmi. Hát jó, irány altozni. Szólt az egyik…..
 Gondoltam blogolok kicsit. Összefoglalom, kb mi is történt velünk több mint egy év alatt. Hát jelentem, élünk és virulunk. Igazából sok guild jött, és ment melletünk, alakultak és bomlottak fel. Beszélgettünk egy guildtársammal erről, és igazából arra jutottunk, hogy az…..
Veszetthuzat Próba szavazás. 2009.04.29 09:34:52
Egy pár kép a szilveszter környékéről (aktuális :D) ...1. Officerek:Bal->Jobb : Samikaa párja, Rassheedné, Rassheed a cloth-os, Gabcsa, Nagymama (Család leader), Gabcsáné, Rencsi (kicsi Spunk), Spunkmeyerné, Spunkmeyer, alatta Edy (aki Shamikaa padewan), Samikaa, Karell.2.…..
Veszetthuzat Sikerült! 2009.03.02 10:22:00
 Igazán meglepődtem tegnap. Kezd felnőni a guild nehezebb feladatokhoz is. Tegnap ugyanis sikerült először Teljesen kitakarítani naxxot. Mindenkinek gratulálok. Az hogy Saphiron elsőre lement, és sokan még nem voltak tisztába a harc menetével sem, bizonyítja az akarást. Remélem…..
Veszetthuzat Thx Blizz!! 2009.02.11 10:00:00
 Mutilate damage will now do 20% increased damage against poisoned targets, down from 50%Érzem én azt, hogy nem sok guildtársamat érinti ez dolog, de akkor is! A DK a Pala a BM hunter meg buffra szorul ?..
Veszetthuzat Malygos 2009.02.06 09:26:00
Egyenlőre szeretném ha átnéznétek ezt a taktikát a Malygos harcról. Elég összetett. Nem kell mindent bebiflázni, csak kérek mindenki hogy kb legyen tisztába a dolgokkal. pl: -a csata 3 fázisból áll. -a farka nem sebez, ezért a tankon kívül mindenki ott áll az első…..
Viharos, hideg este volt. Naxxramas lebegő építményének árnyéka hideg, kékes fénnyel vetült az alant lévő, szintén fagyos tájra. A társaság nagyrésze már fáradt volt kissé, a pár nappal ezelőtt lezajlott csata kissé hosszúra nyúlt küzdelmeitől, de mindenki megelégedéssel…..
Veszetthuzat Egy kis Naxx wwsa 2009.01.30 08:50:00
 itt találod.a második..
 Egyenlőre csak szűkszavúan egy kis wwsa..
Veszetthuzat Saphiron is down!!! 2009.01.19 13:41:51
Tegnap este kissé késve érkeztem. Puff, már jött is az inv, nem voltam messze, így már az elsők közt ott álltam a csonthalmok előtt. (ezért többeket nem tudtam summonálni :D) Elég hamar összeverődtünk, és már neki is futottunk. Elsö try borzalmas volt, de rájöttünk, hogy nem…..
Veszetthuzat Naxxramas taktikák 2009.01.10 23:01:00
Több oldalt találtam. lérek mindenkit nézze át. Főleg sapphiron érdekes itt most http://magyarok.sidrom.hu/?p=361http://www.orderofwatchers.hu/?q=sapphirontaktikaés egy kis wwsaUPDATE:és egy kis khel'thuzad taktika. Első ránézésre nem túl bonyolult. A helyezkedés a fontos, a…..
Veszetthuzat Raidek szervezése 2008.12.26 20:41:00
Itt az idő amikor át kell gondolnunk a raidek szervezését. Már most is jelentkeznek gondok, hogy ki, mikor jöjjön stb. A másik probléma, hogy többen vagyunk, mint egy 10 fős csapat, ezért két csapat kialakításán kell elgondolkodni. De a múltheti példa azt kezdte sugalni, hogy ez…..
Veszetthuzat Sartharion Down 2008.12.14 18:31:00
2008.12.13 Valamivel éjfél előtt...  Megesett, hogy elesett ... Sajnos bővebb infókat nem tudok mondani  mivel nem voltam ott, de akik ott voltak remélem vázolják nekünk a harcot. Gratulálunk a "firstkill"-eseknek nagyon szép teljesítmény ! A képeket Simulacra…..
Veszetthuzat WOTLK 2008.12.01 12:49:51
Lassan már egy hónapja megvan a kiegészítő, kis csapatunkban már vannak 80asok (külön  grat nekik) akikkel lépésről lépésre kezdjük megismerni Northend-et . A grafika nagyon szép, az insták nem összecsapottak (rövidek de az nem baj) és hibák is csak mérsékelten vannak…..