Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tojásosnokedli

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint nem az én puncimról, hanem Dawn-ról és a közös bajunkról! Csináltak róla egy filmet, fent is van az interneten az előzetese, itt: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=95137&i_city_id=3372&i_county_id=-1Pedig már Petivel kezdtünk arról…..
Tegnap lemaradt a honlap címe http://www.vagident.co.uk/ és ezek? hát ezezk érdekesek http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.showvids&friendID=296623839&n=296623839&MyToken=51f21ba3-ce45-403a-a102-c6c4404bde8b   ..
Képzeljétek, Peti talált egy olyan lányt az Interneten, akinek ugyanez a baja!!!Nagyon nagyon örülök, mert kiderült, hogy nem vagyok egyedül! Ő amerikai, úgyhogy biztosan többet tudnak ki mondani az orvosok, mint nekem, de még alaposan ki kell beszélgetni magunkat!ma este írunk is…..
Bizony, most már hivatalosan is van barátom!! :) Végre tegnap kimondtuk, hogy járunk!És ami a másik, jó hír, hogy tényleg nem undorodik tőlem, pedig azért ettől féltem egy kicsit...Az volt, hogy tegnap meghívott vacsorázni egy pizzázóba, és még bort is ittunk! Pedig én sosem…..
Na ez így látszik   ..
Alig bírtam ma dolgozni, mert egyfolytában a Petiról álmodoztam megint :) Főleg, hogy úgy látszik, hogy komolyan gondolja, hogy segíteni akar, mert küldött egy csomó linket e-mailben, ami arról szól, hogy hogyan fejlődnek az ikrek, meg hogy mi történhet közben. Itt van néhány…..
Igen, végre megtört a jég, és Peti telefonált :) Sőt, találkoztunk is, mert eléggé zavarban voltam, amikor beszélgettünk, de ő nem, és ő ajánlotta, hogy felugrik hozzám :))Az a szerencse, hogy elég messze lakunk egymástól, úgyhogy volt még időm zuhanyozni, meg hajat mosni és…..
Egyre borzasztóbb a helyzet. Itt ülök egy internetkávézóban és sírok, meg írok is, a többi ember meg még ezért is hülyének néz. Tudom, nem szép dolog az önsajnálat, de erre ti mit lépnétek?Itt ülök egy netcaféban, mert otthon még mindig valami baj van az Internettel. Peti…..
De tényleg, már lassan azon gondolkozom, hogy öngyilkos leszek :((Az történt, hogy Peti tegnap mégis feljött, mert hiányoztam neki meg  ő is nekem, és már nem bírta volna a telefonszámlánk az SMS-eket... szóval gyönyörűen indult minden. Peti is hasonlóan érezhetett, mint…..
Egyre jobban érzem magam Petivel, kezdek teljesen belezúgni. Most már nem azon igzulok, hogy ő ne legyen türelmetlen, hanem hogy én bírjam ki még egy darabig :))Általában nálam nem ilyen gyors a tempó, de most egyszerűen nem bírok magammal. Vagy Peti az igazi vagy csak nagyon forró a…..
Huhh, nagyon furcsa volt a hétvége. Azt terveztem, hogy magammal és a lelkemmel fogok foglalkozni, utánajárok néhány dolognak, erre szombaton a strandon megismerkedtem egy sráccal :))Nagyon kedves volt, odajött, amikor a lányokkal álltunk sorba a büfénél. Udvariasan megkérdezte, hogy…..
Sziasztok!Végre vége van ennek a hétnek, már nagyon vártam. Nagyon meleg volt, ezért bent a többiek is sokkal idegesebbek voltak, hátmég az ügyfelek. Most legalább lesz időm egy kicsit csinosítani a naplómat és alaposabban is utánajárni a dolgoknak, amiket mostanában találtam a…..
Egyre több dolgot találok ezzel az iker-dologgal kapcsolatban, bár a legtöbb nem hasonlít az én bajomra. Nekem nem állandóan jönnek ki ott a fogaim, csak bizonyos helyzetek váltják ki, másoknak viszont állandóan volt mondjuk még egy állkapcsuk a koponyacsontjukban. Persze lelki…..
Sziasztok!Ma találtam egy cikket egy nőcis oldalon, amiben azt írják, hogy létezik olyan, hogy egy ember úgy születik meg, hogy eredetileg iker lett volna, de a másik baba valamiért nem, fejlődött ki, viszont bizonyos részei ott lehetnek az emberben! Nagyon félelmetesen hangzik, de…..
Sziasztok!Visszaolvastam így a naplómat és lehet, hogy még ti sem tudjátok, hogy mi az a baj, amiben segítséget kellene adni nekem. Nagyon nehéz erről beszélni, de azt is tudom, hogy "néma gyereknek az anyja se érti a szavát", úgyhogy el kell mondani. Úgy körülbelül…..
Sziasztok!Kicsit szomorú vagyok, mert azt hittem, hogy több embert fog éredekelni az én problémám, de tudom, hogy sok embernek van rajtam kívül is baja és nem szabad türelmetlennek lenni. Meg olvastam is valahol, hogy az Internet olyan, mint egy nagyváros,és a nagyvárosban  mások…..
Hát sziasztok!   Végre rászántam magam! Nehezen írom ezt a naplót, de ahogy a költő mondja„ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!”Én egy egyszerű vidéki lány vagyok, akinek keserű az élete. Biztos sokan vannak, akiket büntet az…..