Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TuskesKaktusz

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
TuskesKaktusz 2021.10.14 08:38:27
@Fálki: Ez nekem is teljesen felfoghatatlan, de én Juliskából nem néztem ki, hogy így gondolkodna (sajnos). Ő is folyton a bátorságról, meg ilyenekről beszél, és nem érti, hogy ez nem ilyen játék. Ő nem nagyon volt még olyan helyzetben, amikor a bőrét mentenie kellett volna, mert mindig megmentette valaki más.

Mindkét helyen nagyon nagyon rosszul döntöttek, teljesen eszetlenül.
Danit még bírtam egy darabig, de most már egyáltalán nem. Sabira szövege - hát az meg hitetetlen. És az is hihetetlen, hogy most a műsor után hogy mentegeti magát.
TuskesKaktusz 2021.10.15 12:36:28
@VV11Vikcsii: Én se bírom Zsófit (továbbra se). Danit bírtam az elején, de amennyit hisztizett a holtaknál, már őt sem - és főleg azért, mert hagyta, hogy Sabira így megvezesse, viszont még mindig jobban elviselem, mint Zsófit.

A facebookon szerintem Zsófi rokonai foghattak össze... :D