Regisztráció Blogot indítok
Adatok
definitelyno

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
definitelyno 2018.11.19 23:00:07
Bárhogy magyarázzák az ostoba, nyomorult hívek, orbán, trump, putyin és hasonszűrüek rendszerei egyszerűn hazugságokból felhúzott légvárak. Hála a Facebooknak, twitternek, és társainak a tömegmanipuláció soha a történelem során nem volt ilyen hatékony és egyszerű mint most, de hiába akarják összemosni a valóságot a hazug világgal, igazság akkor is csak egy van.

Lehet ezt csűrni-csavarni, lehet elemezgetni, hogy a népnek elege lett az elitből meg hasnló faszságok, de a helyzet az, hogy a népnek mindenhol van egy elég jelentős része, aki képtelen önnálló gondolkodásra és ha azt mondják neki amit hallani, akar, akkor nem fog utána olvasni, nem fog gondolkozni rajta, hogy abban mennyi a realitás, elkezd tapsolni annak, aki ezt teszi.

Csakhogy, KÉTSZER KETTŐ, SOHA A KURVA ÉLETBE NEM LESZ ÖT!

Fel lehet építeni trollfarmokat (lásd az itt is jelenlévő Fidesz CAP gárda), fel lehet építeni lakájmédiát, lehet kitolni a fénybe olyan emberszabásúakat mint Rezsi Szilárd, hogy aztán egyszerre üvöltsék, hogy 2x2=5, de az akkor se lesz annyi. Aztán el lehet hallgatatni a tudósokat, meg lehet félemlíteni, vagy akár meg is lehet ölni újságírókat, ellenzékieket, bárkit.

DE 2x2 AKKOR SE LESZ ÖT! Még ha az itt megjelenő összes fidesztroll összeszarja magát az erőlködéstől, AKKOR SE!

Max ideig-óráig lehet elhitetni és legfeljebb az aljanéppel, hogy mégis lehet 2x2 eredménye 5, de a valóság előbb-utóbb törvényeszerűen jön és szájbabasz.

A légvárak előbb-utóbb kipukkadnak/leeresztenek, ez törvényszerűség.

A valóság pedig ez:
444.hu/2018/10/24/a-fideszes-mediabirodalom-100-hazugsaga