Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daemona

191 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daemona Mi történt velem? 2011.02.25 09:18:22
Mi történt velem az utóbbi pár hónapban, képes összeröttyentést olvashatjátok/láthatjátok.Agárdon ért minket a felismerés, hogy Dani immáron nagyfiúvá érett, szép nagy cowboy testével együtt.       Almádiban találkoztunk két kalózzal a…..
Daemona 2011.08.03 15:47:25
@Adruss: Örülök... :)
Hoze Publicisztika 2011.06.12 13:23:00
LINDA DAEMON ÍRÁSA A MAGYAR RENDŐRÖKRŐLA Magyar Rendőrök Használhatatlanok Ezek a saját, személyes tapasztalataim a magyar rendőrséggel. Többször kerültem kapcsolatba velük, mint szerettem volna eddigi életemben. 1991 – Női rendőr megállít,…..
Daemona 2011.06.22 13:43:22
Na akkor én is hozzátennék a történethez.
Kb két-három hete, a cseh sörfesztivál idején a Deákon vártunk valakit a párommal. A meki előtt ücsörögtünk, mikor egyszer csak két nagy kopasz elkezdett fenyíteni egy kisebbet, jól arcul is csapták. Majd ment az ordibálás, és egyszer csak kapott egyet testre is, amitől neki esett az ablaknak, amitől betört az üveg (mák, hogy nem állt belé egy szilánk sem), a támadók elhúztak, senki nem ment segíteni, senki nem hívott rendőrt, egy rendőr sem járt arra. A Deák tér szerintem amúgy is elég népes hely, de pluszba a sörfeszt rá tett a lapátra, legalább 300 ember volt arrafelé, és egy db rendőr sem!
Eztán amúgy egy anyuka megütötte a lányát, aki kurvaanyázott és elrohant... Vicces volt, na mindegy.
Aztán átsétáltunk a 105-ös megállójába (ami a gyöngyösi felé megy), ahol is egy benyomott, vagy drogos, vagy elvonási tünetes csöves verte épp szét a parkot. Többször is megállította a forgalmat, elővette (az amúgy meglepően nagy) lompos farkát és lobálgatta (ha Johny Depp tette volna, azért az tetszett volna, de ez szőrös is volt, meg koszos is, és bár nagy volt, de egy ronda emberhez tartozott szóval...), felborogatta az összes kukát, betört két üveget abból a feliratos üvegből, üveggel dobálta a térfigyelő kamerát, majd felmászott rá és ütögette, el is fordult a kamera, és a többi és a többi... Félóráig tartott, de egy telibek*rt rend őre sem tolta arrafelé az arcát.
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
Daemona 2011.02.21 10:30:58
@neo.Crysis: Big like! Szórol-szóra ugyanígy gondolom!
Daemona Dancinak 2011.02.19 10:31:00
Danci, ne lógasd az orrod... ... Melinél mindig van sör.       ... mert még rengeted csilisbab vár Rád.    ... mert a Te karod már most nagyobb, mint Gyujcié. És ezen a képen különben is röhejesen…..
Érdekes kísérletek - rovat.- Meddig bírom ki borotválkozás nélkül? - Most erre az ötletre vetemedtem, még jó 3 hete, kísérleti jelleggel. Borotva off, semmi, nődőgéljen csak. (Egyébként nyugalom, fürödtem én mellé, sőt ellenben fasszőrt is nyirtam, - csak ennyi…..
Daemona Az első csók 2011.01.03 16:32:29
Tudom, hogy imádtok szaftos pletykákat olvasgatni mások magánéletéről, szóval szórok egy kis morzsát az én kis drágáimnak. Az első csókomról lesz szó, legalábbis az első Mukinak adottról. A dolog úgy kezdődött, hogy amikor először találkoztunk, nem engedtem, mert úgy…..
Daemona 2011.01.22 19:07:14
@Laci Today Magazin: Ez most nem komoly, ugye? Mert föciből nem vagyok a toppon, beismerem, és nem vagyok rá büszke, de nem vicces vissza élni a tudatlanságommal.. :) Amúgy Surányban szerintem épp az a gyönyörű, hogy még mindig nem betonizálódott, hogy még mindig természetes... És hogy még mindig arra kanyarog a Duna. :)
Daemona 2011.01.24 09:56:55
@Laci Today Magazin: Aztán elgondolkoztam rajta, és rájöttem, hogy víz veszi körbe így lehetetlen, de ez a kommentem másnapján volt, én pedig a komment óta most vagyok először internetközelben, tehát nem törölhettem... :P Egyébként nem volt érettségi tantárgy szerencsére, és 3-ra zártak. Hogy megérdemeltem-e azt ne firtassuk .:D
Daemona 2011.01.27 09:59:05
@Laci Today Magazin: Legalább azokat tudod. :)
Daemona Hangyák a gatyában 2011.01.27 09:54:29
Bejelöltem, hogy 18 éven felülieknek szól a blogom, de ne aggódjatok, továbbra sem árasztom el az oldalt home videókkal és beszámolókkal arról, hogy miért öltöztem titkárnőnek Muki legutóbbi látogatásakor.  Viszont arról szép kis beszámolót rittyentek, hogy milyen…..
Daemona Énannyiranagyon 2011.01.25 19:34:03
Én annyira nagyon, bitangul, bizarul, durva mód szerelmes vagyok. És már több mint egy éve szeretlek!Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt. A szerelembe -- mondják -- belehal, aki él. De úgy kell a boldogság, mint egy falat…..
Rihaj!Rengeteg helyen olvashatunk vitákat a mobiltelefon káros (rákos) hatásairól, amit vagy elhiszünk, vagy nem. A reformisták persze headsettel használják a telefont. Igaz, hogy a megkérdezett reformisták 90%-a a ZSEBÉBEN hordja a telefont egész nap, tehát arra a pár percre kár…..
Daemona Szellemekkel suttogok 2011.01.24 09:52:07
Van egy szellemünk. Pontosabban anyukáméknak. Az utóbbi 3 napban nem nagyon aktivizálta magát, de előtte leütött két egymás melletti hangot a szintetizátoron. Az éjjel nyílván ki van kapcsolva, én pedig 5 évig zongoráztam, csak tudom, hogy milyen a hangja. De az egész még sem…..
Hoze Anyádat - rovat 2011.01.21 13:56:00
Újfent a kurva anyádat, MSN!Messenger szar tré fos, telehugyozott fing szar. És már megint - már másodszor is elsütik a tréfát: "Nem tőőtöd le az úújat, iigeen? Hehe, akkor a régid se használhatood kötsöggyííík!". Anyád picsája, azt! Rohadt jó ám ilyesmikre kelni.…..
Tulajdonképpen ki is akadhatnék, de akár hízelgő is lehet, ami történt. A lényeg, hogy amint láthatjátok, az egyik postom már nem publikus. Hogy miért? Panaszkodott az egyik olvasó, aki egyben olvasója annak a női magazinnak is, ahol épp gyakorlatoskodok. Nyílván nem nekem…..
Daemona 2011.01.21 10:50:05
@COF258: Hát igen. Vagy írjak álnéven, de annak meg mi értelme. Büszke vagyok a gondolataimra.
:) Azt a képet én is a googleról szedtem...:)
Daemona R.I.P Walter 2011.01.19 15:53:00
Láttátok a tegnapi bariköztöt? WALTER MEGHALT!  Nos, aki nem ismerné a sztorit, miután Magdi anyus távozott az örök vadászmezőkre, honvágya támadt, így néha napján visszatér szellemeskedni egy kicsit. Tehát ha logikusan gondolkozunk, akkor Walter is visszajön majd. Már…..
Hoze Blog 2011.01.05 22:24:00
Beszari lányok...Egyre furcsábbak a nők az elmúlt 5-10 évben. Egyrésztől ez a fenenagy kozmopolitán-járvány alaposan átmosta jópáruk agyát, lassacskán kezdenek dominánsabb nem lenni a férfinál. A filigrán, egyedül álló, és magát baromi okosnak hívő nők ugye, akik tudva…..
Daemona 2011.01.10 10:57:32
@-Hoze-: Hát valószínűleg azért nem megy hat ismerősével, mert vagy nincs neki, vagy még úgy sem mer, vagy túl levágósnak találja. És azért arc nélkül órákat csivitelni bárki tud. Ezek a mai fiatalok... Bezzeg az én időmben höh...
Najó amúgy "karrierem" kezdetén egy Tamás nevű sráccal én is szemét mód elbántam dehát... Akkor még én voltam fiatal.
@Wellington_89: Nem kötekedni akarok, de szerintem a neten való "megismerés" néha sokkal jobb, mint élőben. Persze, ez csak akkor működik, ha tényleg őszinte mind a két fél. A párommal mi 4 éve chateltünk először. Akkor kiderült, hogy tetszem neki, de valamiért semmi nem lett belőle és 3 évig nem is beszéltünk.
Majd egy napon unatkoztam és felléptem chatre, ő pedig véletlenül pont fent volt szintén, és rám írt. Karácsonykor is hajnalig msneztünk (szarba volt a családjával), és közölte, hogy gyakorlatilag én vagyok a karácsonyi ajándéka.
Nem volt egy képe se magáról és előadta, hogy amúgy ő kurva jó pasi, nem is érti miért nincs csaja. Én meg nyilván nem vagyok hülye, de annyira arc volt, hogy gondoltam mindenképp talizok vele, ha nem jön be, akkor max csak barátok leszünk.
És hát nem kamált tényleg jó pasi, szóval:D Jó amúgy azóta bevallotta, hogy eleinte csak meg akart dugni, de már az első talin annyira belém zúgott, hogy menthetetlen lett.
HA nem neten találkozunk, akkor mis sosem mentünk volna oda egymáshoz az utcán. Ő azért, mert túl ridegnek tűnök "gothkent", én pedig aqzért, mert észre sem venném "átlagosként".
Hoze Munkásparaszt - rovat 2011.01.03 16:20:00
Honvédség, hullamosó, McDonald'sIlyen prímán telt a mai nap, ezeket a helyszíneket kerestük fel legalább is Draven barátommal, a végső megoldás jelszavaként. Merthogy az idei év is úgy indul, hogy semmi munkalehetőség, és a már sokszor felsorolt 'visszahívós' félék, hát az…..
Nem gondoltam volna, hogy valaha engem is elér a kutyafajták iránti láz. De itt van! Kedves blogom, fogadd szeretettel a Pomerániai törpespitzek legszebbjét, Elishát. Már a neve is meg van, csak ő nincs... Még rám vár valahol. De már készen állok rá! Végre lesz valaki, aki…..
Csak ülsz és meredsz. Gondolkozol. Bizonyosságot keresel, holott még magadban sem vagy biztos. A folyosó sötét, csak néhány lámpa pislákol. Hol van a fény? Elhatározod, megkeresed, de vajon merre indulj? Melyik irány a helyes? Lehet több fényforrás…..
Daemona 2011.01.05 10:59:16
Daemona Anyu 2010.12.04 06:35:03
Én nagyon szeretem anyut. Érzékeny, okos, gyengéd és erős nő. A példaképem és a hősöm. És nem mellesleg remekül főz. A határozottság nem kifejezetten erénye, hisz már kisiskolás koromban is velem diktáltatta az igazolásaimat. Na persze mindig okkal maradtam ki, nem azért, csak…..
Daemona 2010.12.05 11:50:56
@Sis: Remélem anyu is megfogja, mert karácsonyra szánom neki. :)
Mellesleg én is végig bőgtem az éjszakát mikor megírtam. :)
Daemona 2011.01.05 10:52:59
@Dare To Dream: Ó, sírt az egész család. Köszi :)
Daemona Gitár s*ck 2011.01.05 10:52:11
Most már értem miért van oly kevés sikeres rock zenekar Magyarországon. Komolyan mondom, lehetetlen összeszedett, felelősségteljes, céltudatos, szorgalmas szólógitárost találni. Az összeszedettséget még el is engedném, de így is mit kapunk? Nem hiszem el, hogy én, a dobos, meg a…..
Daemona Vizsga suck 2010.12.21 18:55:03
Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy főiskolás vagyok, ráadásul épp vizsgaidőszakom van, úgyhogy nekem is meg van a véleményem. A tárgyakról: vizsgaidőszakban ez nyílván hatalmas előny, de amúgy egy óriási baromság. Öt tárgyból 3 fedi egymást. Mi a francnak? Idő és pénz…..
Daemona 2011.01.03 15:50:06
@bogancs: Jó, ettől még utálom... :D Ráadásul ma volt a következő vizsgaidőpont, dec. 22.-én volt az előző vizsga, és még senki sem tudja, hogy az ELŐZŐ hányas lett...
Daemona Túl nagy 2010.12.19 15:39:08
Ismét bebizonyosodott, hogy a méret a lényeg. Nem, most nem keverem bele a férfiakat, műszempillát vásároltam. Mint nő, nyílván a leghosszabbat választottam, aztán mikor másnap elővettem és a szememhez próbáltam, be kellet látnom, hogy ezt csak szilveszterkor és esetlegesen goth…..
Daemona Kommunista Pista 2010.11.21 13:35:00
Bizony mondom nektek, mocskosabb világot élünk, mint a kommunizmus idején. Ezt nem csak az utcákon elhajigált szemét szintre értem, hanem a társadalom patkánymutatósági indexére.   Egyrészt itt van ez a napiszar.com. Nem tagadom, én is nézegetem. Sőt, jókat röhögök is…..
Daemona 2010.11.27 11:26:22
@Turanga Leela: A kommented sárdobálássá fajult, ki mondta, hogy a kommenteknek köze van a politikához? Egyáltalán ki politizált? Olvass a sorok között, vagy kicsit kevésbé olvass a sorok között, sosem politizáltam, maximum említés szintjén, ahogy épp ebben a cikkben is, abszolút nem is értek hozzá, ezt sosem tagadtam. Megemlítem itt egy mondatban a politikát és már is arról kéne szólnia a cikkemnek?
Igazad van, 20 leszek áprilisban, de az édesapám 43-ban született, szóval némi fogalmam arról azért mégis csak lehet, hogy annak idején senkiben sem bízhatott, mert nem tudhatta ki jelent épp róluk. Mellesleg, ez egy könnyed hangvételű blog, játszok a címekkel, ha nem tetszik menj máshová, nem kötelező olvasni!
Üdvözletem
Daemona 2010.12.05 11:56:35
@bogancs: Hát igen, kár hogy a kommentező ezt már nem láthatja, mert nem emiatt, hanem az ezt követő trágár kommentje miatt végleg tiltottam. Nem hiszem, hogy feladatom lenne a hozzá hasonlók rosszmájú megjegyzéseit lenyelni, vagy épp vitába bonyolódni velük. A kritikát elviselem, sőt igénylem, de van egy határ a kritika és a puttóság között.

Egyébként teljesen igazad van a pletykával kapcsolatban, sokszor önkéntelen, de az a rész amit a saját esetemről írtam, az kifejezetten rosszindulatú spiccliskedés volt... :/
Nem is mentem bele... Töröltem és ennyi...
Daemona 2010.12.06 18:01:46
@bogancs: Igazából azokban az esetekben, mikor nem nyerhetünk, jó lenne törölni. De vannak az életben olyan pillanatok, amikor ki kell állnunk magunkért, és az igazunkért.