Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unusually

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   „Félek... Pár nap múlva vége a diétámnak és félek a végétől, mert nem tudom mi lesz utána és miket fogok majd enni”. Egy barátnőm szavai ezek, aki a véghez közeledve a program utáni életéről kezdett el filozofálni.  Élet a halál után mondhatnám, de azért nem…..
unusually 2011.10.05 23:16:34
@tboykaa: Köszönöm, hogy megértettél ;) mivel ez a blog nem a kapcsolatokról szól, így a kérdést a külső felől közelítettem meg és nem is ragoznám tovább. Aki akarja, érti.
unusually 2011.10.05 23:18:20
@Solid214: Szerintem ugyanaz a sztori akkor is, simán...
unusually 2011.10.06 09:41:49
@thatsme: Persze, az eltunyulás a kezdetekhez képest vágható fejhez :) ha meg később ezt+azt szeretne látni, az nem valami egészséges :)) mondjuk olyan is van, hogy eleve rossz életmódot folytattak (bármi), az egyik változtatna, a másik meg nem hogy vele tart, de még vissza is húzza. Ez elég kemény dió és nem is ez a téma, csak megemlítettem :)
LifeTILT Slim3 Casting 2011.09.29 10:00:00
Ezennel útjára indul a LifeTilt Blog Slim3 elnevezésű fogyasztó programja, amiben Október végétől három nő fogyását kísérhetitek majd figyelemmel itt a blogon. Három nő, három különböző élethelyzetben különböző problémákkal, de egyvalami összeköti őket, a…..
unusually 2011.09.29 16:31:23
@Tomisz: van itt egy ürge, akinek semmi érdemi hozzászólása nincs, csak kritizál.

de most már meg kell kérdeznem kedves tomot, hogy hogyan nézne ki az általad elképzelt, eleve sikerre ítéltetett, egyéni hozzáállástól független program? tényleg érdekel.. esetleg egy blogon dokumentálhatnád is önként jelentkezőkkel, mert enélkül meglehetősen úgy tűnik, csak a féltékenység/rosszindulat beszél belőled.
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
unusually 2011.09.07 09:24:20
@bronzespirit: Akkor marad a futás a Szigeten (bár oda is kell egy jó futocipo) 4 rongy környéken mar van vitamin, ami szinten must. Amíg nincs rá pénz, kimarad a terem, ehhez a sporthoz tényleg kell egy pár dolog, a berletrol mar nem is beszélve. Nincs lenezve az, akinek nincs pénze, de a blog alapjáraton a fitnessrol szól, nem más sportról...
 Pár csaj nehezményezte, hogy „ismeretlen” női változás nincs publikálva a blogon, és különben is az egyenjogúság meg az emancipácíó…  Annak ellenére, hogy az emancipációt a XX. század egyik legkárosabb és legnagyobb tévedésének tartom, valamint a…..