Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barát Csaba

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben "Higgadtan az oltásokról" címmel közölt Szendi Gábor egy írást a weboldalán. A szerző nem ismeretlen e blogon, számtalan tévedésére mutattam már rá, ami nem feltétlenül nagy gond, az már az, amikor nem téved, hanem szándékosan hazudik. Mégis, nagyra értékelem (nem ironizálok!) a…..
Barát Csaba 2019.10.30 14:49:02
Jó példa vagy arra, hogy mindig vannak olyan emberek akik kényszeresen megakarják magyarázni, hogy a higany az igeni jó. De ha esetleg nem jó, akkor is jó, és csak annyit kell hazudni, hogy á csak millióból egy lesz tőle egy életre beteg. Vagy kényszeresen megakarják magyarázni, hogy minden tény ellenére a mérgező aluminium az nem mérgező. Az ilyen emberek mindig, minden korban kényszeresen próbálják megmagyarázni, hogy a hatalom által alkalmazott akármilyen káros anyag az nem káros. Vagy ne törődjünk vele, mert anyira minimális a hatása szerinte. Ez volt az ólmozott benzinél is, ott is jöttek az ilyen kényszeres hazugok, hogy az ólom az nem mérgező, vagy lényegtelen a hatlása. A cigeretta füst az nem mérgező vagy lényegtelen a hatása. Ismerem ezt a fajta fogyatékos ember tipust, ezek a saját gyereküknek is azt mondjk, hogy ne nyafogjál a füst nem mérgező.

Egyébként az hogy kötelező az oltás, az szembe megy a szabad választás jogával. Ez egyébként egy alapvető nemzetközi jog is. Ilyen alapon kötelezően több millió emberen mütéteket lehetne elvégezni. Vagy bármilyen orvosi beavatkozást amit éppen kötelezővé tesznek a nagy cégek, a politikusok segítségével.

És hogy mondjak valami durvát, szerintem nem csak azokat teszi tönkre a sok oltás akik láthatóan lerokkanak, meghalnak, ótisták vagy egyéb fogyatékosok lesznek tőle. Hanem rendkívül sok ember ettől lesz egész életre allergiás, amiben nagyon sokat segít ha az embert lemérgezik aluminiummal. És mindenkinek roncsolják az agyát, az idegrendszerét, főleg amikor aluminiumot nyomnak bele, mert az bekerül az agyba és ott roncsol. Csak rengeteg embernél nem okoznak akkora roncsolást, hogy az feltünő legyen. Csak lesz például több millió olyan magyar aki ótista, csak olyan ótista akin nem igazán látható és magán se veszi észre.