Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wombatka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
wombatka 2017.10.13 10:15:34
@Chuck Νorris: Barbi mikor járt a Holtak szigetén?
wombatka 2017.10.13 10:22:07
@Chuck Νorris: ok, jogos, kimaradt egy szó az olvasásból.:)
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Dél-Dakotában kezdünk, ami remek hír, hiszen errefelé találjuk a legérdekesebb karaktereket. Az olyanokat, mint például a sakálként üvöltő Gordon Cole, aki éppen Twin Peaksbe telefonál, mivel visszahívja az őt kereső Truman seriffet. Akiről először azt hiszi, hogy Harry az,…..
wombatka 2017.10.10 14:46:15
A VIASAT3 "műveletlenségi vetélkedőjének" negyedik évada október 9-én tér vissza a képernyőkre: a házigazda ugyanúgy Kovács Áron lesz, de lesz néhány újítás is. Így például az, hogy mostantól az a csapat, amelyik az egymást követő három adásban a legtöbb pontot gyűjti össze, 1 millió forintot…..
wombatka 2017.10.09 14:31:49
@scz_hun: szerintem fullba nyomják.
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
wombatka 2017.10.04 12:51:10
@lac64: jó, de amikor meghirdették a survivort, és 3 lépcsős "felvételi" volt, vajon nem derült ki Anitáról, hogy "víziszonyos"? akkor meg mit keres ott?
(szerintem amúgy nem, mert akkor víz közelébe sem menne, ő meg azért úszkált a vízben nem egyszer)

azt gondolom viszont, hogy vannak olyan feladatok, amiket személyre szabnak (hol pro, hol kontra). sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy ezt főleg a holtak szigetén alkalmazzák.
wombatka 2017.10.04 12:52:29
@kisbutters: naja.
nem morog senki, azt hittem, hogy itt lehet véleményt írni, még akkor is, ha később kapcsolódik be valaki a kommentelésbe ;)
A buszmegállóban fingós játék a blog indulásának egyik legnépszerűbb cucca volt anno. Úgy látszik, a bélszelek a Nine Billion Miles From Earth alkotóit is megihlették, új játékukban, a Puzzle Farterben ugyanis a főhős kacsa(?) konkrétan a fingjával tud feljutni magasabb…..