Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quervo

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Legalábbis a kissé k-paxes végtől egyesek tuti elgondolkodnak az öngyilkosságtól. Rögtön a végétől indítok, így Chris Nolan egyik régi filmje, a Memento alapján kezdem az elemzésemet, de inkább rögtön visszatérek az elejére, hiszen valószínűleg hamar eltévednék a…..
Szóval magyar szinkron... korábban már előre bocsátottam, hogy lesz egy ilyen bejegyzés, hiszen számomra ez egy igen kényes pont. Nem tudom, miért lett az, és hogy miért gondolom azt, amit gondolok, de akkor is, azzal, hogy egyre több filmes fórumot nézek, egyre jobban nyílik ki a…..
Szóval... nagyon furán fog kijönni ez a dolog, hiszen tudom én, hogy mekkora királyság minden, ami ezzel a filmmel kapcsolatos. Darren Aronofsky, mint kultfilmgyártó, Mickey Rourke, mint óriás színészóriás, szobrocska-várományok, és az anyázás az Akadémiának, hogy miért nem…..
Jó, a Titanicot felejtsük el! Van, kinek nehezebb, van kinek könnyebb elvonatkoztatni tőle, hogy milyen elvárásokhoz van kötve James Cameron. Nálam sokkal nagyobb alap a Terminator, mint a nyáltengeren úszkáló Titanic, de mégis onnantól számít Cameron legendásnak. De tizeniksz év…..
Idén a horogkeresztek elárasztották a mozikat... Tom Cruise félresikerült Hitler-merénylete a Valkűrben már bizonyította, hogy nem kell feltétlen szuperprodukciót várni egy világsztártól, ugyanakkor sokaknak ismét bizonyított, hogy nem csak mosolyogni és verekedni tud. A másik…..
Az, hogy hányféle stílus keveredik ebben a kereken 3 órában, az megbecsülhetetlen, és mégis jó film sül ki belőle. A trailer már igen magas elvárásokat állított bennem, és szinte egyáltalán nem kellett csalódnom, hiszen egy olyan magával ragadó, merész történetet toltak az…..
Valamikor az is elég volt ahhoz, hogy szuperhős legyél, hogy kívül hordd a saját bugyidat, és eltakard az arcod. Ma már csak röhögni tudunk ezen, ezért fura, hogy Superman ábrázolása semmit nem változott a kezdetektől. Az, hogy mi helyezi Batmant a többi képregényhős fölé, sok…..
Hónapokig tartó reklámhadjárat előzte meg Ben Stiller eddigi legösszetettebb munkáját, alaposan be volt harangozva a film, ami végre újat akart mutatni. "Én egy csávó vagyok, aki egy másik csávót játszik, aki egy másik csávót játszik." Így jellemzi a film egyetlen…..
Nézzünk kicsit körbe a tavalyi filmek palettáján! Azt hiszem, hogy a Vasember egy kitűnő felvezetés mindehhez.Számomra 2008 legjobb 3 filmje között kap helyet. Vagyis első nekifutásra. Jobban mondva 2008-ból 3 film maradt meg nekem igazán, és azok közül még ez a…..
Leszögezem, egyik kedvencem sem túl régi. Tudom, hogy Casablanca, meg társai, de valahogy annyira nem ragad meg az egész, csak azért nem nézek meg egy filmet, mert régi. Kíváncsi leszek, hogy tudom kiemelni a 10 kedvencemet, mondjuk úgy, hogy az első helyezettben biztos vagyok.10.…..
Crow Value Movies Képlet 2009.06.14 22:13:00
Tegyük fel, hogy kapsz egy bizonyos összeget, hogy forgass belőle. Veszel belőle egy nagy világsztárt, egy igazi, Oscar-díjas, A-kategóriás színészt, a többit pedig beleölöd a látványba. Alex Proyas rendező egyszer már gazdálkodhatott sok pénzből, az Én, a robot esetén, akkor…..
Tipikus előítéletes film. Arnold, Cameron, időutazás, két szembenálló fél, menekülés... Ők hiányoznak, de hiányoznak-e valóban? James Cameron bizony nagyot durrantott annak idején a Terminator-frenchise-zal, de nálam elásta magát a nyáltengeres sokoscaros Titanic-kal. A…..
Crow Value Movies Expozíció 2009.06.14 10:27:54
Filmszerető vagyok, nem szakértő. Bár nem tudom, mi alapján lehet a filmeket szakérteni, hiszen többféleképp értelmezhetjük azt, hogy mi alapján lesz jó, vagy sikeres egy film. Nekem is vannak kedvenceim, és jobbára olyanokat nézek meg, amelyek minimálisan érdekelnek.Nincsenek…..