Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefi100

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sanyi, akkor még Sándor, nem volt egy két lábon járó tesztoszteron bomba, de ott szőrösödött ahol kellett, és kellően markáns arcéllel és mély orgánummal rendelkezett. Ehhez jött még egy közel 2 méteres magasság és egy mérnök diploma. Szóval nem volt egy főnyeremény, de amikor lement a Morrison’s-ba…..
Stefi100 2019.07.22 23:15:52
@icipicicsipa: "A valóság az, hogy a nő egy kaméleon-parazita."

Icipicsapicsa, nem félsz, hogy holnap a stressztől, amit a nem létező nőd és a nem létező gyerekeid miatti munkában való teperés okoz, holnap agyvérzést vagy infarktust kapsz, és amit befizettél eddig a parazita nőkre a TB-re, azt az egészet, sőt többet rád fogják költeni a kórházban?
Stefi100 2019.07.25 01:22:58
@Sadist: "Kisgyerekkoromban, azóta viszont empirikus úton megtanultam, hogy a nőkre egyáltalán nem lehet számítani semmilyen téren. Ha a legkisebb áldozatot is kellene hozni a másikért, rögtön köddé válnak vagy valami halaszthatatlan dolguk támad."

Erre is rosszul emlékszel, maradjunk az objektivitásnál: anyád IS nő volt, és mint ilyen, parazita. Szóval gyerekkorodban éjszakánként, két priznicelés között a véredet szívta.

De vissza a racionalitáshoz, a te párkapcsolati ideológiádhoz. Áruld el, hogy ha egy addig kenyérkereső férfi lerokkan, tehetetlenné válik, azaz maga lesz parazita a családon, akkor miért ne itassák meg "gyöngyvirág harmattal"?
Hoppá! Vagy ilyenkor mégis számon kérnéd a hálát, az empátiát és a szeretetet?
Ezek érzelmek, csak szólok....