Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varnyu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak számára az elfoglaltság azt jelenti, hogy az agyunk 24 órára be van kapcsolva. Folyamatosan jobban akarunk teljesíteni, több kihívással és felelősséggel akarunk szembesülni. Ugyanakkor érdemes megtanulni azt is, hogyan optimalizálhatjuk az időbeosztásunkat úgy, hogy produktívak, motiváltak…..
Voltaképpen csoda, hogy a black friday death toll még csak 10 halálesetet mutat 2006 óta, hiszen a nevezetes napon rendre kicsúszik az irányítás a boltok biztonsági személyzetének kezéből. Van. hogy csak a paprikaspray bújik ki a kabátzsebből, de az is előfordul, hogy az árufeltöltőt egyszerűen…..
Én eltörném a kezét annak, akit rajta kapnék egy-egy műemlék, köztéri szobor vagy kút, de akár egy egyszerű házfal firkálásán is. Milyen ember lehet az, aki veszi a fáradtságot arra, hogy felkapaszkodjon egy szökőkútra és összebarmolja annak szobrait?! De ha már megtörtént,…..
Varnyu 2020.08.05 21:00:29
A Perth Festival egyik jelenetéről, a Bon Scott emlékfelvonulásról már beszámoltunk, de nem ez volt az egyetlen AC/DC-kötődésű, illetve a negyven évvel ezelőtt elhunyt frontemberhez köthető eseménye a rendezvénynek. Volt egy végül sikeres rekordkísérletük is: több, mint háromezer-ötszáz, egész…..
AC/DC 1973-1980: The Bon Scott Years címen, november 14-én fog megjelenni az a könyv, mely a címéből adódóan az ausztrál veterán csapat első, talán sokak számára csúcskorszakát hivatott feldolgozni. A termékeny, hat albumot és persze számtalan turné és a világhírnév felé…..
Varnyu 2019.01.31 11:25:03
Ki ne hallott volna már olyan esetről, mikor valaki olyan „betegség” miatt került keresőképtelen állományba, ami ténylegesen nem is állt fenn. Magyarul az illető megbeszélte az orvossal, hogy kellene egy kis szabadidő, de már nincs annyi igénybe vehető szabadsága, mint amennyire szüksége lenne,…..
Varnyu 2018.11.23 10:46:08
@sunabajnok: ja. Velem még a tetves két órát is ledolgoztatják, ha orvoshoz merek menni. Idióta munkaidő, szemétláda vezető.
Gőzerővel közeledünk az év végéhez, és úgy gondolom, hogy ez a legtöbb munkáltatónak és munkavállalónak egy igen húzós időszak. Mindenki szeretné teljesíteni az éves tervszámokat, lezárni a még folyamatban lévő ügyeket, hogy az ünnepek alatt minél több idő jusson a családra és a pihenésre.…..
Varnyu 2018.11.23 10:38:35
A múltkor kaptam egy nagyon kedves meghívást, egy általános iskolában kellett a pályaválasztás "rejtelmeiről" beszélni kicsit. Volt egy rendhagyó aspektusa, így ezt közkinccsé teszem. Ugyan nem vagyok varázsló, de hadd váteszkedjek egy kicsit arra vonatkozóan, hogy -szerintem-…..
Varnyu 2018.11.22 08:42:57
@BéLóg: elég szomorú.
Varnyu 2018.11.22 08:43:01
@cornelius c.: Az együttműködés alap. Ja, olyan cégnél, ahol közös a cél és nem magánérdekek meg a nyalás a fontos.