Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maláta Barát

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem tudnak elfogyni a különleges helyeken fekvő futballpályák. Az első rész sikerén felbuzdulva újabb 30 fantasztikus környezetben fekvő pályát mutatunk be. Abbottabad, Pakisztán  ..
A különböző wood finishelések kapcsán a Balvenie lepárlónak az elsők között kell, hogy minden whisky kedvelő eszébe jusson. Ők voltak ugyanis akik az elsők között vezették be az iparágba…..
A különböző wood finishelések kapcsán a Balvenie lepárlónak az elsők között kell, hogy minden whisky kedvelő eszébe jusson. Ők voltak ugyanis akik az elsők között vezették be az iparágba a finishelés fogalmát 1993-ban. Azóta eltelt 25 év, idén adták ki az ünnepi 25 éves Double Wood kiadást is, most…..
Ahogy a gasztronómia-, úgy a párlatok és borok világában is sok figyelmet fordítanak a szaglószerv ízlelésben betöltött szerepére. Egy új kutatás szerint azonban a szemünknek legalább…..
Ahogy a gasztronómia-, úgy a párlatok és borok világában is sok figyelmet fordítanak a szaglószerv ízlelésben betöltött szerepére. Egy új kutatás szerint azonban a szemünknek legalább akkora szerepe lehet az ízlelésben, mint az orrunknak. A Bordeaux-i Tudományegyetem doktoranduszainak egy…..
Gondolkoztál már azon, hogy egy-egy palackon lévő címkét ugyan ki tervezi? Néha azért, mert ocsmány, néha meg azért mert lélegzetelállító... Utóbbi esetben nagy…..
Gondolkoztál már azon, hogy egy-egy palackon lévő címkét ugyan ki tervezi? Néha azért, mert ocsmány, néha meg azért mert lélegzetelállító... Utóbbi esetben nagy valószínűséggel a fent említett design-iroda munkájával találkoztál. Elvis Presley melankólikus hangján…..
A tapasztalt whiskyfogyasztók számára alapvetés, 'A whisky', az 'Etalon', a campbeltowni csúcslepárló, a legnagyobb, a hatalmas, drágaság... A campbeltowni régiót a whiskykészítés bölcsőjének is nevezik, ahol még mindig kézzel és helyben végzik a whiskykészítéshez…..
A tapasztalt whiskyfogyasztók számára alapvetés, 'A whisky', az 'Etalon', a campbeltowni csúcslepárló, a legnagyobb, a hatalmas, drágaság... A campbeltowni régiót a whiskykészítés…..
A kis, speyside lepárló lepalackozta idei első Contrast szériába tartozó kiadását, amely a Hermitage, Sassicaia mellett a Château Cissac kvázi harmadik adagja, immáron Bordeaux-i boroshordókban. A 7789 üvegnyi, 8…..
A kis, speyside lepárló lepalackozta idei első Contrast szériába tartozó kiadását, amely a Hermitage, Sassicaia mellett a Château Cissac kvázi harmadik adagja, immáron Bordeaux-i boroshordókban. A 7789 üvegnyi, 8 év körüli párlat első töltésű bourbon-ös hordókban pihent, majd…..
A mandiner egyik újságírója lesújtó véleménycikket szerzett a világ egyik legismertebb, legnagyobb mértékben fogyasztott és legkeresettebb szeszesitaláról, melyben a gyűlölet magja a…..
A mandiner egyik újságírója lesújtó véleménycikket szerzett a világ egyik legismertebb, legnagyobb mértékben fogyasztott és legkeresettebb szeszesitaláról, melyben a gyűlölet magja a mélymagyarság táptalaján szökkent szárba, félistenként fetisizálva a hazai pálinkakultúrát. Szalma György…..
malátabarát Lorem ipsum... 2018.11.15 11:27:20
Hello minden kedves fejlődni, ismeretet szélesíteni, vagy csak simán a metrón/buszon/vonaton valamit olvasgatni kívánó whiskyfogyasztónak. Itt hamarosan mindenféle minőségi párlatfogyasztással foglalkozó tartalmat fogtok találni, addig is mindenkinek pacsi! Képek, hírek, kóstolójegyzetek,…..
Whisky Szittya Lorem ipsum... 2018.11.15 11:27:20
Hello minden kedves fejlődni, ismeretet szélesíteni, vagy csak simán a metrón/buszon/vonaton valamit olvasgatni kívánó whiskyfogyasztónak. Itt hamarosan mindenféle minőségi párlatfogyasztással…..