Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kékosztriga

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Kékosztriga 2010.11.24 17:05:31
@rockjano_: Miért is nem megyünk ki az utcára??? Inkább beöltözök, de azért ezt ennyivel ne uszák már meg!!!
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
  Úgy tűnik, Balogh „Nokia-doboz” Zsolt nem a levegőbe beszélt. Miklós De Niro most megmutatja, mi jelent a párthűség. Nagy asztal, nagykutyák, sok parizer és egy baseballütő. Egy párt mind felett.   Kép: Brian De Palma, szöveg: Mandiner...
Kékosztriga 2010.03.12 14:25:44
@Lyano: Igen! Egyetértek. Sajnos hagyjuk. De ki lehetne? Vagy milyen, melyik politikai erő lehetne aki az élére állna annak, hogy ne hagyjuk? (Amelyik nem, vagy kevesebbet lop, nem, vagy kevesebbet hazudik, és nem, vagy kevesebbet uszít.)
Vagy vonuljunk az utcán? Csináljunk most forradalmat 20 évvel '89 után?
"Teccetek volna forradalmat csinálni!"
Hamarosan új funkcióval bővül az iWiW. (Az átállás miatt lehetnek fennakadások a kiszolgálásban.) Az "Évről évre" névre keresztelt social timeline lényege, hogy összeszedhetjük életünk történetét, ismeretségeinkből. Kivel jártunk közös suliba, kivel mikor…..
Nem is tudom, hogy Olaszországból kaptunk-e már korábban levelet, pedig van már egy pár ország azon a listán, ahonnan írni szoktatok nekünk. Lolalal rendszeresen találkozik a dugóban kékkel villogó milánói rendőrautókkal és nem érti, hogy ők most akkor sietnek csak a…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..