Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Balázs.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottál már 3 tonna nehézségű palacsintáról? Azt gondolod, csak mese? Hát nem. 1994-ben a manchesteri Rochdale-ben sütötték meg a világ eddigi legnagyobb és legnehezebb palacsintáját. Vastagsága 2,5 cm, átmérője pedig 15,01 méter volt és 3 tonnát nyomott. Nem vállalkoztam…..
Boltokban egyre jobban elterjednek a különböző növényi alapú "tejek", helyesebben fogalmazva italok. Legpopulárisabb a szójatej/szójaital, ebből találunk a legtöbbet a piacon a különböző márkák terén. Számomra viszont a legkedveltebb a zabital, zabtej. Nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű…..
Van, amikor már nem esik jól a megbarnult héjú banán, holott belül semmi baja nincs, alkalmas fogyasztásra. Remek módja a felhasználásának a következő recept. De ha nincs barna héjú banánod, de szépen érett sárga színben pompázik, akkor sem kell várnod, hiszen ugyanúgy finom…..
VegaLife Kukorica pástétom 2011.10.19 10:40:00
És a vegák mit esznek a kenyéren? Kérdezik tőlem olykor, mikor kiderül, hogy nem csak húst, felvágottat, de sajtot sem nagyon fogyasztunk. Mit eszünk ilyenkor? Mivel készülnek szendvicseink? Finomabbnál finomabb pástétomokkal és sok sok zöldséggel. Most az egyik leggyorsabb,…..
A dió igen fontos táplálék az emberiség számára. Érdemes rendszeressé tenni étrendünkben. Néhány jó tulajdonsága, ami miatt nem érdemes nélkülözni: Telítetlen zsírsavakat tartalmaz, képes normalizálni a koleszterin szintet. Omega-3 és antioxidáns tartalma segíti a vérerek…..
Gyermekkoromban, amikor Decsen nyaraltam egy házaspárnál, akik szüleimmel barátok voltak, emlékszem, egyik nap waffelt ettünk. (Waffel ugyanaz szinte, mint a gofri, csak attól függ, melyik országban kívánod fogyasztani. Németek és az osztrákok inkább waffelt esznek. Tésztában csak…..