Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaana

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetünk tovább, mondja mindjárt jön, elmegy pisilni.A kép innenSziasztok!!!Egyszer már írtam Nektek egy sztorit, Cukifiú volt a történet főszereplője. Akkor még volt barátom, de mindenki azt tanácsolta, szakítsak. Hát megtettem. Most viszont nem ezt a szakítást mesélném…..
jaana 2009.03.24 14:57:08
@mashbp ( búvalbaszott jó a kedvem, hej!): csak néha én úgy érzem, csak szabályok vannak, kivételek nincsenek...
jaana 2009.03.24 14:58:04
@mashbp ( búvalbaszott jó a kedvem, hej!): csak néha én úgy érzem, csak szabályok vannak, kivételek nincsenek...
jaana 2009.03.24 15:03:54
@mashbp ( búvalbaszott jó a kedvem, hej!): jólvanna, informatikai cégnél vagyok, nyilván szar a gépem...:)
Bár szakítós blog vagyunk, most egy összejövésben segítünk. Vagy nem. A kép innen Három az egyben  Szereplők:  halódó majd halott házasságban élő nő       házasságban élő pasi (szerető)       lakatrandis…..
jaana 2009.03.09 15:05:38
@Phoenix exnihil:

hát elég gáz:) ezek a randifajták olyanok, mint a fogyasztószerek. Normális ember nem azokkal próbál fogyni, mégis egy csomóan megveszik.
jaana 2009.03.09 15:19:39
@Phoenix exnihil:
akkor ezt mond:D a sztorit értettem,de ez nem esett le...:)

Villámrandi – mindössze hét perc!

A villámrandi Amerikában már a kilencvenes években is elterjedt ismerkedési forma volt. A lényege: rendezvényszervezők gondoskodnak arról, hogy egy helyen, egy időben legyen hét-hét, egymásnak teljesen ismeretlen, ámde életkor, műveltség, életszemlélet tekintetében összeillő férfi és nő. A villámrandi ez esetben azt jelenti, hogy mindössze hét perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy a jelöltekkel beszélgessünk, s ez alapján eldöntsük, szeretnénk-e még találkozni valamelyikükkel a jövőben. Mind a hét jelöltnek adnunk kell hétpercnyi esélyt! Végül az úgynevezett randimesternél le kell adnunk annak a jelöltnek a becenevét, akivel a későbbiekben el tudnánk képzelni egy párkapcsolatot. Ha egyezés történik, és a kiszemeltünk is bennünket választ, a szervezők néhány napon belül értesítenek: megkapjuk a jelöltünk elérhetőségét, s ő is a miénket! Ettől kezdve minden rajtunk múlik!

Főzőrandi – nem csak konyhatündéreknek!

Társkereső főzőiskola – már ilyen is van. Egy konyhában akár húsz-harminc szingli is elfér. A szakavatott irányítás adott: a nagy kotyvasztást egy igazi szakács vezényli le, s miközben szeleteljük az uborkát, sózzuk a húsokat és reszeljük a sajtot, fesztelenül elcseveghetünk a másik nem képviselőivel. A főzőiskolában egy este négy-hat fogás is készül, így garantált, hogy mire a menüt összeütjük, minden jelenlévővel megismerkedünk. Mikor eljön a vacsora ideje, már kellően fesztelenül érezhetjük magunkat, ráadásul együtt esszük meg, amit főztünk. Ha pedig máskor is szívesen élveznénk valaki társaságát azok közül, akikkel együtt dolgoztunk a séf keze alá, találjuk fel magunkat: cseréljünk számot, és esetleg ismételjük meg a főzést egyikünk lakásán! Csak el ne sózzuk a levest!


Mozirandi – ahol nem a film a fontos!

A szervezők ez esetben húsz-harminc egyedülállót verbuválnak egy moziba, persze ügyelve a férfi-nő arányokra. Ám nem az történik, hogy együtt megnézik a filmet, aztán mindenki hazamegy. A mozirandi egészen más. Általában angol nyelvű kisfilmeket vetítenek a társaságnak, majd egy nyelvtanár nekilát, csoportokra bontja a megjelenteket, és a film kapcsán játékos feladatok megoldására ösztökéli őket. A mozirandi tehát nemcsak társkeresésre való, hanem a kezdő nyelvtudás fejlesztésének is jót tesz. Az eseményt bonyolító nyelvtanár odafigyel arra, hogy legalább egyszer mindenki mindenkivel „dolgozzon” egy csoportban. Végül felgyulladnak a lámpák a moziban, s egy közös koccintással zárul a rendezvény, ekkor beszélhetik meg a továbbiakat azok, akik úgy érzik, egymásra találtak.

jaana 2009.03.09 15:29:57
@꒐ʃʈʊᓈᘣ:

hmmm.. ötletnek nem rossz, piaci rés, jó kis business lenne. a sok hülye meg fizetne érte. már bocs. :)
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
A szakítósblog sokat adott az emberiségnek, de igazán sokat a nyelvnek adott, amikor azt olvasom egy levélben (5 éve tartó kapcsolatban a lányv félrewiwezett, a csávó meg versben mondta el, hogy ez neki így annyira nem), hogy Rólam ne beszéljünk, tudom, h MNK vagyok, akkor azért…..
jaana 2008.06.19 14:28:41