Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmanEdi

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
AmanEdi 2019.02.14 16:05:45
@hereverő heverő: linkeljem a zenéit?
AmanEdi 2019.02.14 16:15:06
@hereverő heverő: Akkor inkább nem
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
AmanEdi 2019.02.13 13:29:23
@MacákékIcukája: En mar oszinten alig varom hogy vege legyen legalabb le tudok fekudni idoben nem ejfelkor
AmanEdi 2019.02.13 13:33:07
@Nyuszomuszo83: Es nalam meg az is hogy en romaniaban lakom es nalunk az +1 ora igy nalam 11 kor kezdodik az osszefoglalo es a belevalo meg 12 kor a parbaj 10 kor a bele valo 12 kor
AmanEdi 2019.02.13 13:40:00
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
AmanEdi 2019.02.10 22:47:45
AmanEdi 2019.02.10 22:53:25
@gazo: Holnap kiválasztás, Szerdán kihívás, Pénteken párbaj és azt nem tudom hogy most mikor lesz a finálé de szerintem vasárnap
AmanEdi 2019.02.10 23:05:34
@gazo: Greg
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
AmanEdi 2019.02.07 22:20:39
@javier2: Semmi nem biztos facen van egy csomó Zsu rajongó
Én neki van Hunor nak adnám a nyereményt de engem őszintén nem érdekel ki nyeri úgyse nem az enyém lesz a pénz
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
AmanEdi 2019.01.30 23:17:41
AmanEdi 2019.01.30 23:18:16
AmanEdi 2019.01.30 23:20:55
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
AmanEdi 2018.12.24 22:01:12
@szociál: nem volt elég neki tegnap?
Tudom, hogy senkit nem érdekel, és én is leszarnám a fasz másik végén, de a decemberem olyan, mintha egyszerre igyekeznék egy hímtaggal az Özvegyet, Puát, Zsuzsut, Cintikét és Krisztiánt szemkifordulásig dugni EGYIDŐBEN, Baukó Évának adnék öltözködési- és párválasztási tanácsokat, Győzőnek…..
AmanEdi 2018.12.23 21:48:03
AmanEdi 2018.12.23 21:52:43
@mocskosmacska: En egyiknek se szurkolok a kettobol ha mar valaki nyerjen az vagy Zsu vagy Hunor vagy Reni
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
AmanEdi 2018.11.25 20:35:55
@Hedo a szadista szexista anyuka: Roli szerintem arra tesz akit Adri mond neki
AmanEdi 2018.11.25 21:29:09
@VV9 Velőtrázó Vélemény: Anyum azt mondja Jézus Mária annak egy fasz bele megy a szájába úgy kinyitja
AmanEdi 2018.11.25 21:48:54
@VV9 Velőtrázó Vélemény: Hát lehet több de ő csak egyet mondott
  Ezt a hogyvoltot olvasóbarát módon két részre osztottam, így akit már az előző epizódban is fárasztott Csokiék kiruccanása, az nyugodtan átugorhatja őket, akit pedig a villában el- és feltűnő tárgyak hagynak hidegen, befejezheti a művelődést, amint a srácok elhagyják a tanyát. Elmés megoldás,…..
AmanEdi 2018.11.24 23:16:40
@úgymond olvasó mmkk: ki esett ki?
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Minden rózsaszín, kis Disney-madarak bújnak egymáshoz az ágacskákon, vége a sorozatgyilkosságoknak, újranyitott a kampusz és mindenki boldog. Zayday a Kappa elnöke, Grace pedig az alelnök, pont, mint a mesében. Persze minden jelentkező beléphet, tárva-nyitva áll a Kappa klub ajtaja. Éééés Hester a…..
AmanEdi 2018.11.18 20:30:01
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél…..