Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gudi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodaszép műholdas képeken mutatja be egy művész, hogyan néz ki Földünk a magasból, milyen látványt nyújtanak a turista látványosságok, a városok vagy éppen kevéssé ismert helyek. Elénk tárja mindazt, amit egyébként valószínűleg soha nem látnánk. Benjamin Grant 2013-ban indított Instagramon egy…..
Előző cikkünkben átfogó képet próbáltunk adni az alsó kategóriás drónok piacáról, milyen árfekvésű multikopterekkel lehet találkozni, milyen buktatókat érdemes elkerülni. Ezek a drónok elsősorban abban különböznek a félprofi/komolyabb hobbidrón kategóriától, hogy…..
Gudi 2015.01.11 16:52:21
@vinersniccel: Nem túl nagy választékot látok olyanokból, ami elég stabilan vinne egy DSLR-t (5D mkIII). Igazából a kérdésemnek az a lényege, hogy nehezebb-e repülni a nagyokkal, mint a kisebb modellekkel, és mennyire kihívás elsajátítani a használatát, ha még soha nem csináltam ilyet
Dronestore.hu felmérés eredménye:   Mi 10-ből 10 vásárló kérdése, amikor drónt vesz: A GoPro-t viszi? A 20 ezres kategóriában nehéz erre a kérdésre őszinte választ adni. Persze, viszi. Két percig. Na de majd most! Több portál és blog is beszámolt a hírről, ami úgy tűnik…..
2011 nem csak az EU elnökségünk (és ehhez kapcsolódó ká sok meló) miatt lesz emlékezetes számunkra. A jövő évbe áthajózást ugyanis két remek koncert segíti majd melyeken igyekszünk minimum 2 kopf/event létszámmal jelen lenni a WFK képviseletében. Nézzük, mi vár ránk a…..
Gudi 2010.12.20 21:32:32
WFK. Wekerlei Faszagyerekek Klubja. Mi ez? Kik ők? Erről, róluk szól majd a blog és arról ahogy a wekerlisták látják a világot meg egymást.A wekerlei faszagyerekek tudnak élni. Kispolgárok és erre büszkék. A wekerlei faszagyerekek szeretnek országot járni, világot látni.…..
Gudi 2010.12.02 19:26:03
A pihenőre küldött zenekar kiadója, a Nuclear Blast július 5-én jelenteti meg (mindössze két évvel az előző után) a Therion új DVD-jét, a Live Gothic-ot. A felvételek a Gothic Kabbalah lemez turnéján készültek Varsóban, 2007. február 14-én. Christofer Johnsson és Kristian…..
Gudella Péter fantaszikus fotókat készített a Miskolci Operafesztiválon a holland Epica klasszikus showjáról. Az összes fényképet megtekintheted itt, vagy a képekre kattintva. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karcolat/feed", "width":"470", "height":"100",…..