Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarhangja

0 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát talán úgy, mint Crouchy, a kétnyelvű parasztvicc műfajának meghonosítója, aki 12 éven át tanulmányozta a magyar népi öltözködést, mielőtt megalkotta volna főművét, melynek címe           Boeing 737..
Lara Stone a Vogue Paris szeptemberi számának címlapján új oldaláról mutatkozik be. Barna hajjal, csodálatos sminkkel látható. Még sosem láttam ennyire szépnek őt. És íme, itt a Vogue-ban megjelent fotósorozat is Lara-ról, melyet Gloria címmel Mert Alas and Marcus Piggott…..
Az orosz Vogue szeptemberi számából - melynek Kate Moss a címlaplánya is - érkeztek meg hozzánk a képek.A fotós Sølve Sundsbø, a stylist Simon Robins, Kate pedig Gucci, Balmain és Alexander McQueen ruhákat visel...
Mondhat bárki bármit a rendezőre, de nekem csak ennyi jutott eszembe a moziból kifele jövet: köszönöm Quentin! Mert köszönettel tartoztam neki ezért a 140 perces szórakozásért, amiben egyszerre kényeztette a remek sztorira vágyó szürkeállományomat és a CGI-től…..
magyarhangja 2009.08.22 15:31:57
@solaitid: Nem tudom mi értelme a basterdsnek, (gondolom a bastardból ered) de nem hiszem, hogy köze lenne a brigantyk vs. brigantik kérdéshez.

(Fentebb véletlenül brygantikról írtam, de azt hiszem úgysem értelmetlenebb, mint ha brigantykról írtam volna.)
magyarhangja 2009.08.22 15:49:28
@sertésmájkrém: Amennyiben elterjedt szleng a briganty, elfogadható lenne, de nem hiszem, hogy van ember, aki korábban így leírta volna ezt a szót.

Ellenben a basterd használatos:
www.urbandictionary.com/define.php?term=basterd

Aki ezt így kiengedte, az szerintem nem oda való, ahol ilyen döntéseket kell hozni.
A zsoldos (Il Mercenario, The Mercenary, 1966). Rendezte: Sergio Corbucci. Írta: Giorgio Arlorio, Adriano Bolzoni, Sergio Corbucci, Franco Solinas, Sergio Spina, Luciano Vincenzoni. Szereplők: Franco Nero (Sergei Kowalski), Jack Palance (Curly), Tony Musante (Paco Roman), Giovanni Ralli (Columba).…..
Aki kultúrát terjeszt, az Nemzeti kulturális járulékot fizet. Ennek a mértéke a filmterjesztés árbevétele után 2 %, a DVD forgalmazás bevételei után 3%. Erőszak vagy pornó tartalmú művek esetében ennek a mértéke 25%. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda…..
A LIFE magazin állítása szerint a most következő fotók az isteni Marilynről még soha, sehol nem jelentek meg. Úgyhogy rendkívüli pillanatok itt a Strange-blogon: Marilyn Monroe, ahogy eddig még sosem láttuk :) Enjoy! ..
magyarhangja 2009.06.05 00:32:16
@...from London: Nézd, ha ma megjelenne, valószínűleg észre sem vennék ezzel a bájosan malackás alkattal és dundi kislányos megjelenéssel. Akarva vagy akaratlanul, de legenda lett és csak emiatt emlegetik még ma is. Színésznek és énekesnek is gyengécske volt, de modellként sem volt no. 1. Tegnap Marilyn volt a neve a jelenségnek, ma Paris. Marilyn örök marad, de csak a barátai, szerelmei miatt, akik a kor szellemi nagyságai voltak és halhatatlanná tették azzal, hogy együtt mutatkoztak vele, hogy írtak, beszéltek róla és még rejtélyes halála után sem hagyták békén nyugodni.
Kim Kardashian a napokban fekete haját kissé világosabbra festette. Jól tette? Szerintetek melyik hajszín áll jobban neki? Szavazzatok :)    ..
Gisele Bündchen még Tokióban is van annyira népszerű, hogy a Numero magazinban címlapon szerepeljen. Méghozzá a júniusi számban.Csak egyet sajnálok: közel sem hozták ki belőle a maximumot. Sőt! ..
Nem tudom, mi történhetett Uma Thurmannel, de úgy néz ki, mintha most rángatták volna elő a tehén szájából (vagy hogy szól a mondás). A nadrágkosztümmel nincs is semmi bajom, dögös (bár ezzel a cipővel egy kissé mintha túl férfias lenne), na de ezt a…..
magyarhangja 2009.04.24 00:59:24
@Scala: Nem is értem, miért jutottál erre a következtetésre. ;)
magyarhangja 2009.04.24 23:52:15
@horvath911: Babysitterkedést nem vállal. :)
magyarhangja 2009.04.25 21:44:08
@horvath911: Tulajdonképpen, én csak közöltem, hogy mi az, amivel nem foglalkozik a hölgy, hiszen van gyermek a háznál. Nem ér rá.
Továbbra sem csípem ezt a kiscsajt, de tény, ami tény: nagyszerű ízlése van, már ami a vörösszőnyeges eseményeken való megjelenést illeti. És amit még meg kell jegyeznem: sohasem esik abba a hibába, hogy túl öreges ruhát, vagy sminket viselne.A képeken új filmjének (Hannah…..
A múltkori ladygagás poszt elég nagy port vert fel, van aki szerint van stílusa a nőnek, és a zenéje is cool - én nem osztom ezeket a véleményeket, de ezt már a múltkor részleztem... nem akarom ismételni önmagamat.Itt van azonban egy újabb összeállítás a…..
magyarhangja 2009.04.24 23:46:59
A topmodell Gisele szerdán (április 22-én) Madridban mutatta be a brazíl Grendene céggel közösen elkészített 2009-es öko-szandál kollekcióját.A lábbelik azért különlegesek, mert nem megnyúzott állatok bőréből, hanem műanyagból készülnek, a kollekció az Ipanema Gisele…..
magyarhangja 2009.04.24 23:46:11
Hogy a fiú olvasóknak is kedvezzek egy kicsit:Ha jól sejtem, Jessica Biel legújabb filmjében, a Powder Blue-ban sztriptíz-táncos lányt játszik majd, ennek megfelelően szépen le is dobálja ruhadarabjait... az összeset.Eddig is megjelentek már részletek és képek a filmből, a…..
Charlize Theron a brit Marie Claire májusi címlaplánya. Hűű, de szép... ..
magyarhangja 2009.04.16 20:49:25
magyarhangja 2009.04.18 00:15:49
Uma Thurman lesz a legújabb arca a Givenchy parfümöknek. Az új kampány, melyben már Uma népszerűsíti az illatokat Európában ősszel, míg Amerikában 2010-ben indul majd. ..
magyarhangja 2009.04.16 20:51:33
Anja Rubik lesz a májusban megjelenő Vogue Korea címlaplánya. Sajnos még csak címlapfotó van, az sem a legjobb minőségben... később pótolom. (Remélem, catwoman5 azért ennek ellenére is örülni fog.) ..
magyarhangja 2009.04.16 20:50:00
Drágáim!Néhány napra most kórházba vonulok (holnap reggel), csak azért szólok, hogy ne aggódjatok, amiért el fogok tűnni. Sajnos a műtét időpontja csak ma derült ki, úgyhogy nem nagyon volt időm bejegyzéseket készíteni előre :(Azért még holnapra jut, és ha nem fekszem le túl…..
magyarhangja 2009.04.08 07:10:05
Madonna 3 évvel ezelőtt már örökbefogadott egy kisfiút, David Bandát (itt vannak képek róla), most pedig egy újabb afrikai gyermeket - ezúttal egy kislányt adoptál. A kislány - Mercy James - Malawiból származik, 3 éves, és meghaltak a szülei. Remélem boldog élete lesz Madonna…..
Gisele Bündchen lesz a Vanity Fair májusi címlaplánya. Gisele változatlanul szép és szexi. ..
Giorgio Armani óriási épülete a neon-cityben. Az összes Armani-brand megtalálható itt, úgymint: GIORGIO ARMANI, EMPORIO ARMANI, ARMANI/RISTORANTE, ARMANI/PRIVE. ..
magyarhangja 2009.03.29 22:36:50
Milla Jovovich az olasz Elle április számának címlaplánya. Igazán gyönyörű. ..
magyarhangja 2009.03.27 20:24:46