Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttoommiikkaa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
ttoommiikkaa 2018.11.09 16:02:40
@8CyB4: @chrisred: Elgurult kicsit a pirula? Van egy rossz hírem neked, meg a hozzád hasonló vicsoriknak:
Onnantól, hogy befizettem az adót, befizettem a biztosítást, van érvényes műszakim, oda megyek autóval, ahová csak akarok, akkor amikor csak akarok. Nem kell megindokolni, metnséget keresni, kifizettem, jogom van hozzá, ennyike. Vergődhettek itt napestig, ez akkor se lesz másképp. Ha úgy tartja kedvem csak kőrözgetek a körúton oda-vissza, just for fun, nem kell megindokolnom.

Csak nézzetek be egyszer egy szabadon választott üzletközpont parkolóházába aztán számolgassatok. MIt gondoltok, a belvárosi üzletek forgalmának hány százléka esne ki, ha autóval nem lehetne odamenni? Na, ennyire lesznek kitiltva az autók.

Akinek nem tetszik, hogy egy városban van forgalom, az költözzön egy tanyára. Nem a múlt héten kezdődött a motorizáció, mindenkinek volt lehetősége máshová menni aki nem akar ilyen helyen élni. Lehet csinálni sétáló tanyavilágot, de sétáló 2 milliós nagyvárost, na azt nem.
Álmodozni lehet róla, de a legtöbb amit ezzel a hörgéssel itt elérhettek az egy kiadós agyvérzés.

Nyugodtan jöhet a szokásos hiperzöld vicsorgás, jót fogok röhögni rajta. :)