Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énkicsipónim

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nagyon régóta nem hívlak "Apának". Idejét se tudom mikor hagyta el a számat ez a szó irányodba. A keresztneveden szólítalak, ha bárki kérdez rólad, de veled nem beszélek már évek óta.. és nem is hiányzik. Kövezzetek meg érte nyugodtan, mert hát milyen gyerek az, aki megszakítja a kapcsolatot az…..
Amikor egy elvált, családos Férfi keresztezi útjaidat és megvan közöttetek minden, a nagybetűs Szerelemtől kezdve a legjobb barátságon át, akkor bizony fel kell készülnöd, hogy csomaggal érkezik. A csomagban Ő és a gyermeke van, illetve az EX (hiszen amíg kicsi a gyerkőc, addig tartaniuk kell a…..
Íme az egyszerűen nagyszerű tömlős sajtos krémű torta! Próbáld ki Te is, ha szereted a nem hétköznapi dolgokat! :)..
Kedves Olvasó! Ma egy szintén egyszerű, de nagyon finom torta receptet hoztam Neked. Nem kell hozzá sütési tapasztalat, csak egy sütő és egy robotgép :)..
Kedves Olvasó! Ma egy igazán egyszerű, de annál nagyszerűbb recepttel érkeztem. Ha szereted a boltokban kapható amerikai csokis kekszet, akkor ezt is imádni fogod! Annyira egyszerű, hogy még egy 8 éves gyerkőc is megtudja sütni :)..
Kedves Olvasó, Ma Édesanyám titkos somlói torta receptjét hoztam el Neked. Mint a többi recept, ez sem bonyolult, inkább csak időigényes. :) A recept egy 26 cm-es tortaformához való adagokat tartalmaz. Piskótából három adagot fogunk sütni, így írom most le, lépésről lépésre a teendőket...
Kedves Olvasó! Biztos Veled is előfordult már, hogy odaégett a rizs pörköléskor, vagy nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Ez a post most bemutatja, hogyan főzzünk rizst egyszerűen, gyorsan, főzőtudomány nélkül! :) Nem kell hozzá semmi extra, csak egy edény, ami bírja a mikrózást és egy lapos…..
Kedves Olvasó! A tegnapi nagy érdeklődésre való tekintettel ma egy igazán különleges torta receptet hoztam Nektek! Ezt sem mondanám nehéznek, inkább időigényes, meg pepecselős kicsit, viszont ellenállhatatlanul finom! Ha szereted a boltokban is kapható Kinder Maxi Kinget, akkor próbáld ki ezt is!..
Kedves Olvasó!   Ma egy torta receptet hoztunk Neked! Amennyiben szereted a kókuszos dolgokat ez a süti le fog venni a lábadról! :) Nem a legegyszerűbb, de nem is bonyolult elkészíteni! A recept 26 cm-es tortaformához való adagokat tartalmaz...
Kedves Olvasó! Bár a töltött tésztás cím elolvasása után nem feltétlenül az első szó, ami az eszedbe jut az az egyszerűség, van egy receptünk, ami nem igényel nagy főzési tudományt, inkább egy gyúródeszkát és egy nyújtófát. Amennyiben nincs nyújtófa egy borosüveg is megteszi, illetve a deszka…..
Kedves Olvasó! Nem véletlen, hogy a Grincs jutott eszembe saját magamról. Közeleg a karácsony, az én türelmem pedig egyre inkább fogy és egyre kevésbé kedvelem az embereket. Ahogy "öregszem" úgy válik számomra egyre inkább "idegesítővé" ez a karácsonyi őrület, ami megy. Mindenki a plafonon van az…..
Unicorn Power Hogyan NE vezess! 2018.11.28 15:00:06
Napi szinten vezetek nagyjából 70 km-ert és szörnyen el tudok borzadni egyesek vezetési "képességein". Néha azt sem értem, hogy a viharba kaphatott egy-két szerencsétlen jogosítványt? Aztán eszembe jut, amikor még én is vizsgáztam megvolt az az opció, hogy egy jó vastag borítékért átengednek akkor…..
kép: zoom.hu Annyira jó nekünk, Magyaroknak, hogy egész Budapestet be tudjuk járni tömegközlekedéssel! Bárhonnan, bárhova el tudunk jutni egész könnyedén, viszonylag rövid idő alatt. Egy nagyon jól kiépített hálózattal rendelkező városban, ugyan mitől is válhat igazi rémálommá a tömegközlekedés?…..
Manapság egyre több ember szeretne házikedvencet. Van, aki csak divatból, van, aki terápiás célokból, illetve olyan is akad, aki csak szimplán szeretetből.   Lássuk a 10 legnépszerűbb választást: 1. Francia bulldog Francia bulldogot tartani manapság nagyon nagy divat lett, pláne a fiatalabbak…..
Létezik olyan, hogy a legelső Szerelmünk lesz a legutolsó is? Itt most nem az ovis nagy szerelmekre gondolok, amikor kézenfogva sétáltunk az udvaron és a bokorban elbújva titokban "csókolóztunk". Nem is arra, amikor még általános iskolában hittük azt, hogy együtt fogunk majd megöregedni, lesz egy…..
Kedves Olvasó! Ideje lerántani a férfiakról is a leplet! Biztosan Te is találkoztál már a tökéletes alfahímmel, akinek egy pillantásától eldobod a bugyidat. Amikor ez a tökéletes férfi felhív magához az még ugyan nem egyenlő a komoly szándékkal, de legalább körülnézhetsz és jobban szemügyre veheted…..
Kedves Olvasó! Biztosan Te is belefutottál már a tipikus igényesnek tűnő, de valójában igénytelen nőbe. Aki kívülről nagyon ott van a toppon, de a körülötte lévő dolgokra egyenesen sz*rik, sőt, ha ezeket a dolgokat szóváteszed neki, még neki áll feljebb és csuda kifogásokat talál, hogy ő miért is…..