Regisztráció Blogot indítok
Adatok
youz

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár hiszitek, akár nem, ma 26,5 kg-os csomag érkezett Németországból. A csomagban található több féle DVD, és mindenféle könyvek, katalógusok, és prospektusok.Zárójelben megjegyzesm, hogy kaptam egy kisebb listát arról, hogy még miket fognak küldeni.Az anyagok témája főképp…..
Hexal kiadványok:Nagyon sok féle kiadvány közül lehet választani, én mindenből egyet kértem. (CD-t is lehet kérni). Külön csomagszállító hozta. Megérkezés: 5 nap. Itt lehet rendelni: www.hexal.de/subdomains/service/serviceartikel/serviceartikel_index.php Güttler CD: A…..
youz 2009.11.11 06:28:46
@norbi9: Helló! Először kiválasztod, hogy mihez tartozol, börtönhöz, iskolához... Én tanárnak szoktam kiadni magam és úgy töltöm ki a megrendelőlapot, hogy az iskola címe helyére az én címemet írom. Aztán írom hogy 100-at kérek és külön leírom, hogy az iskolában odaadom a tanítványaimnak stb.
Ennyi az egész.
youz 2009.11.11 06:31:16
@Vivcsy$: Helló! Először kiválasztod, hogy mihez tartozol, börtönhöz, iskolához... Én tanárnak szoktam kiadni magam és úgy töltöm ki a megrendelőlapot, hogy az iskola címe helyére az én címemet írom. Aztán írom hogy 100-at kérek és külön leírom, hogy az iskolában odaadom a tanítványaimnak stb.
Ennyi az egész.
Erről az oldalról különböző brosúrákat lehet rendelni, amelyek a gyerekvállalással és csecsemőkkel foglalkozik és még van itt egy nagyon érdekes "Ne zavarj!" - tábla!LINK: http://nichd.nih.gov/publications/pubs.cfm..
Erre a kéthavi philadelphiai újságra 1 évig ingyen elő lehet fizetni! Érdekes, bár eléggé vallásos, dehát ingyen van! Az oldalon ki kell pipálni, hogy  "Free 1 year subscription"!LINK: www.pcog.org/Default.aspKb. 2 hét alatt megérkezik!..
Ez volt az első ingyencucc, amit kaptam a Medina Tours jóvoltából. Érdekes kis füzet, mely bemutatja a tunéziai és djerbai szállodákat képekkel és persze árakkal együtt. Természetesen lehet kérni nem csak Tunéziáról, de Egyiptomról és Törökországról is katalógust! LINK:…..