Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenélő Hangya

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre többet halljuk azt a szót,hogy “öngondoskodás”.A csapból is az folyik,hogy félre kell tennünk idős korunkra,ennek ellenére sokan mégis úgy érzik,,hogy ez csak egy újabb marketing fogás és ,hogy majd csak lesz valahogy. Még többen érzik úgy,hogy még ráérnek ezen gondolkozni.   A…..
Évről-évre egyre nagyobb fenntartásokkal kezelem ezt az időszakot.Nem ,nem a karácsonyi dalok miatt.Azokkal semmi baj sincs.A karácsonyi filmeket is szeretem.Különösen szenteste amikor már mindenki alszik,jó lekucorodni a kanapéra egy pohár forralt borral és megnézni a karácsony szellemét vagy a…..
  Mind  hópihének születünk. Aztán szépen felolvadunk és szép egyforma jégkockákká fagyunk vissza. Eredetileg egy teljesen más témával készültem nektek, de a héten olyan dolgok történtek a magán életemben és folyamatosan olyan dolgok jöttek elém,ami miatt úgy éreztem ez a téma sokkal…..
Zenélő Hangya 2018.11.24 12:20:59
@Berta Csacsi: Szándékosan maradt ki, mivel szerintem a pénzügyeink rendezését jó esetben nem az igazi társtól várjuk el.És ez egy pénzügyi blog :)
Zenélő Hangya Adós fizess! 2018.11.15 09:00:00
Nem,hogy megtakarításról nem akarsz hallani,de tartozásaid vannak? Ha a válasz "Igen",akkor ezt mindenképpen olvasd el! Ha "nem" akkor sem árthat... Hogyan juss levegőhöz és hogy kerülj a felszínre,ha már megtörtént a baj?   Behajtási 1x1... Egy korábbi írásban már érintettük a…..
Test+Szellem+Lélek=Egyensúly   Biztosan te is hallottad már valahol ezt a sokszor ismételt alapigazságot. De mégis hogyan jön ez a pénzügyi tervezéshez? Mielőtt jobban elmerülnénk a témában tisztázzuk pontosan miért foglalkozunk ezzel a témával... Mint a legtöbb embernek, lehet,hogy neked is…..
Sziasztok!   A Zenélő Hangya blog azért jött létre,hogy gyorsan és közérthetően jussatok információhoz a pénzügyi piacról , az üzlet és a pénz világáról.Ezen a platformon kicsit hosszabb , részletesebb cikkeket olvashattok majd spórolással, megtakarítással,befektetéssel kapcsolatban.A Zenélő…..