Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orizatriznyák

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő bejelentkezett a Meló-Diák munkaközvetítő adatbázisába, akik immár fél éve nem hajlandóak kiszedni őt onnan, ez pedig folyamatos telefonos munkaajánlatokkal jár. Esetleg a számuk letiltása a telefonban? Egyetemi hallgató vagyok Szegeden, és a kiadásaim miatt…..
Gege a lokálpatriotizmus egy megalkuvást nem tűrő fajtájával találkozott kutyasétáltatás közben:Egyik nap ez mikor drága kutyusomat sétáltattam az utcánkban ez kép fogadott az egyik kapualjnál. Körülnéztem aztán oda pisiltettem drága ebemet, nehogymá úgy legyen! De érdekes…..
Néha én is meglepődöm azon, hogy egyes emberek milyen hülye döntéseket képesek hozni, ha egy kiskaput akarnak bezárni. Például nagyot röhögtem, mikor a kecskeméti srácok lekapták az első rendszámot, hogy a traffi ne mérje őket. Az a kurva híres magyar lelemény, a jég hátán…..
orizatriznyák 2008.08.02 23:08:05
Titokban leolvasott vízórák, aknafedőn átlátó leolvasók, rögzítésre képtelen ügyfélszolgálatosok keserítik Viktória életét. Pedig ő csak fizetni szeretne, ha már használta a vizet, ezzel nem kis zavarba hozva az ÉTV-t. A nagy hipermarketek és a nagy szolgáltatók mellett…..