Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Griffen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
Griffen 2018.11.08 12:20:57
Üdv mindenkinek!

Nos, én ott kezdeném, hogy régebben láttam és már többször is azóta a 3 összes befejezési alternatíváját. Én csupán a 2-vel játszottam, egyrészt azért mert, mint később kiderült abban minden fontos információ ami az 1-ben történik megtalálható, másrészt pedig a 3-mat nem viszi a gépem. Most viszont valamiért eszembejutott és elkezdtem utánaolvasgatni és most láttam meg először olyan posztokat, hogy elmegyünk elméletileg "botrány" lett a ME3 befejezéséből. Nos ez nekem kisség furcsa volt mert, ahogy én emlékszem a befejezésre, annyi maradt meg, hogy Shepard meghal és vagy kinyírod a kaszásokat, vagy átveszed felettük az irányítást, vagy újraprogramozod őket, (de lehet hogy már rosszul emlékszem az opciókra).
Elkezdtem utánakeresgetni a végjátéknak, hogy részletesebb képet kapjak az egész 3. részről, viszont sehol nem írják le a KONKRÉT befejezést, csak kertelnek és körülírnak hogy ez, meg az miért volt szar. Nem hazudok szerintem, ha azt mondom, hogy körülbelül 10-20 posztot átolvasgattam, oldalakat és még mindig semmi képem nincs a pontos okáról a játékosok felháborodottságának. (Ezek közt ott voltak a pcguru, a gamestar, stb. oldalak is). Ez annyiban jó volt, hogy megtudtam rengeteg dolgot az alap történetről, illetve egyéb fontos információk birtokába jutottam, viszont úgy gondolom, hogy bizonyos (a ME3-mal kapcsolatos) információk és részletek ismeretében tudnék mondani nektek kielégítő és megfelelő befejezést, ezért csak arra szeretnék megkérni valakit, hogy mesélje el nekem (ha nem nagy gond) a 3. rész lényegét, (bár azzal nagyrészt tisztában vagyok) de legfőképp a lezárását.

Köszi előre is :) .