Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogár26

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ipar 2022.08.24 23:34:24
És amikor már azt hittem, megtaláltam az interneten az étvágyfokozót, amit az Isten is nekem teremtett, látom, hogy halaknak van. Étvágyfokozó halaknak. A pontyok természetes tápanyagforrásként azonosítják. Hogyan lehet átverni a pontyokat? A másik étvágyfokozó meg időseknek van. És gyerekeknek is…..
ipar 2022.04.04 17:17:51
41 évesen ne szelfizzen senki se hűtőben, se fűtőtestnél, se liftben!..
- Törölközőt kéne mosnom, de nem értek hozzá. Mit vegyek?! - kérdezte izgatottan a Férfi, miután becsörtetett a drogériába és megtorpant a közepén. Mellkasa zihált, tombolt benne a tettvágy. Lehengerelte a választék: mennyi tisztasági termék! Álmában sem gondolta volna, hogy ennyi polc lehet egy…..
ipar Antropológia 2021.10.26 00:37:58
Az egész-arc szinte brutális és tolakodó, amikor ilyen régen megszoktuk a fél-arcot, az enigmatikus szempárokat, felhős homlokokat, érzékeny, szembe hulló tincseket. És a csőröket. Az is egyénre szabott, így mindenkit a csőre alapján ítélünk meg, a fekete vagy fehér csőre fél-arcba illeszkedése…..
  Angolul a helyes fordítás "improperly" vagy "incorrectly" lett volna. (helytelenül) unduly szinonímája angolul az "excessively" lenne aminek a spanyol megfelelője az "excesivamente" ami magyarul a túlzott szónak felelne meg leginkább.   Hogy mitől lesz az Indebidamente 3x unduly :D az igazán jó…..
Petupa volt pénz... 2018.11.08 23:14:25
Volt pénz, nincs pénz. Egyszerűen elment az egész és nem tudom mikorra érkezik a következő adag. Jelenleg annyi pénz van az összes számlánkon, hogy kártyás "hét krajcárt" t tudnánk játszani és nem biztos, hogy megkerülne mind a hét.  A héten valószínűleg már nem megyünk vásárolni ételt, felesszük…..
Petupa Majd én megmondom! 2018.11.08 02:57:06
Dehogy mondom! Csak a képzeletemben vagyok nagyon szuper blog író, tudjátok olyan akinek minden írása frappáns és érdekes, amire buknak az olvasók és persze idővel híres hős lesz belőle vagy Kim Kardasian. Van instagramom is, 11 követővel ami néha felmegy 13-ra, majd szépen elhúznak a 'csába a népek…..