Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toshiba

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halasi savanyú máj egy hagyományos kiskunhalasi étel. Télen, a disznóvágások körüli időkben készítették, készítik. A 19. századtól vannak leírásaink erről az finomságról. A városon kívül sehol máshol nem készítenek még csak hasonlót, vagy hasonló nevű étket sem. Pedig érdemes kipróbálni ezt a…..
Folyékony Kenyér Straffe Hendrik 2012.02.06 13:54:55
Újfajta belga sört találni a Csakajósörben eggyel meglepőbb dolog, mint hétdecis 3000 forintos hordóérlelt amerikai Black IPA-t vagy más meredek különlegességet. Ezért is nyúltam azonnal a palackért, amikor megláttam a Straffe Hendriket. Meglepően sötét vörösesbarna folyadék…..
toshiba 2012.02.12 16:31:22
@Kortyondiak:
Nem igazán értek veled egyet. A múzeum tényleg nem volt nagy durranás (sajnos az igazi főzdét nem mutatták meg), de az épület tetejéről páratlan a látvány a meseszép városra. A Belfort toronyból is biztos szép, csak a belépő duplája és ha jól tudom 400 lépcsőt kell megmászni és a végén sört sem kapsz, pedig 800 lépcső (föl-le) után szerintem bárki megérdemelné.
A Félholdban viszont szűretlen Brugge Zot-t kaptunk (ajándékba), amit nem forgalmaznak, csak itt kapható.
Szóval, ha valakit a jó sorsa erre visz ne hagyja ki.
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..