Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viti2 (törölt)

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2öö6 Nemet - 3. perc,Owen egy lehetetlenul artatlan helyzetben veszi at a labdat... es osszecsulik. Akkor, ott, en azt hittem h ezzel neki vege, es egesz mostanaig ugy tunt, ez igy is van. Most, Owen 2 evig nalunk jatszik. Ebbol mi lesz.. hat nehez... annyit tudok mondani amit elso hirre: a…..
Viti2 (törölt) 2009.07.05 13:21:00
Kulonos egy nyari hetet nyitunk ma, ami ahogy a cimbol is latszik talalkozasokrol es elvalasoktol lesz hangos. Ennek megfeleloen ugy dontottem, h most azt fogom csinalni, h ezt a posztot fogom boviteni ahogy telnek a napok. A tovabb utan elozetes teaser arrol, h mik a tervek. 1enlore -elvileg- par…..
No one player is bigger then Manchester United. But that said, through thick and thin, you truly became and will always be a legend. Thank you for everything!!!   ..
Na, nagyjabol valahol ezen a hetvegen vesztettuk el a fonalat, az elozo hetvege volt a Chris bucsuztatos. Ez kevesbe volt esemenydus (nem ugy mint a kovetkezo, az arrol szolo bejegyzes igerem franko ledz - in fact, ez a poszt kicsit uncsi lesz azt hiszem most igy ahogy irom, inkabb vard ki a…..
tudom, tudom, el vagyok tunve egesz heten. be fogom potolni a dolgokat, volt nehany erdekes tortenes, alapvetoen perspektivikus hetem volt. addig is, jartamban-keltemben folytatott beszelgeteseim alapjan azt szurtem le, hogy ebben a beszedben a blog szamos olvasoja talalna maganak erdekes temat, uh…..
"Rovid" beszamolo az elso atlantai hetvegerol, ami vegre nyomokban emlekeztet arra, amit ugy altalaban szoktam hetvegenek hivni. A hetvege pentek este edzessel indult majd egy laza sorozesbe fordult, az egyetemnel levo barba ultunk be a haverokkal. Errol hosszabban megemlekezni max annyit…..
Lehetne errol regelni hosszan, roviden; lehetne irni a majdnem megvalosult de vegul kutba eset athensi bulirol amit kb december ota basz.nk el Greggel; irhatnek az elmult 2 het meloban tortent dolgairol vagy a munkatarsaimmal szott helyenkent igazan barati kapcsolatokrol; szoba hozhatnam a Rocky…..
Red Devil in a Yellow Jacket Glee! 2009.05.22 06:08:00
Mikozben Kris Allen meglepetesre beverte Adam Semafiu Lambertet az Idol dontojeben (amugy ez a Heartless, bocs Kanye, de job mint az eredeti), a Fox a kertek alatt becsempeszte ugyanezt zsuri nelkul. Glee pilot benyomasok es egy+megegy video, amibol kiderul, miert remelem az elso resz alapjan mar…..
Sweet, sweet victory! Eljen soka a mozgalom :)Sziasztok!Szeretnénk ezen az úton is megköszönni mindenkinek, aki részt vett, vagy akárcsak gondolatban ott volt a pénteki megmozduláson. Örömmel jelentjük, hogy az akció teljes siker volt: az Önkormányzat képviselőtestülete…..
Red Devil in a Yellow Jacket #18 2009.05.16 07:47:00
“My greatest challenge is not what’s happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that.” - SAF, 2002 7 years and 3 league championships later, Manchester United amass a record equaling haul of 18 titles in…..
Viti2 (törölt) 2009.05.17 13:14:01
ooooh, life. ulok a verandamon a verofenyben, iszom a soromet. benn vagyunk a dontoben, targyak letudva, allas megkapva. kozben megy a radio1 a fulemben. jolerzos villamposzt. word to your mother. Brandon epp a mamajat viszi ki a repterre - 5 napos latogatasa tanulsaga, hogy tiszta Eddie Falco.…..
Red Devil in a Yellow Jacket wtf?! 2009.05.05 08:47:00
jelenleg 5-e kedd hajnali 3negyed3 van, egy ideje itt uldogelek a laborban, telepitem ugyanis az uj desktopomat. az elobb atugrottam a konyvtarba, igaz h hajnal van de ilyenkor mar csak nem para a campusban kozlekedni azert. aztan amikor visszajottem, ez a level vart a fiokomban, from GT Crime…..
kellemesen telik az ido, mikozben varunk a jegyekre (mint kiderult, keddig felvinniuk kell, szoval igazabol csutortokig fognak megjonni, grr). ma peldaul a hamisitatlan Sforzo vacsora (salata-spagetti csaladi recept szosszal, hazi sutott kenyerrel fokhagymas dippel-Sforzo original signature…..
Hulye egy lista, de azert fecserelunk ra egy kis szot.13 Amsterdam29 San Fransisco33 Paris38 London49 New York63 Miami67 Atlanta71 Prague74 BudapestDetroit Atlanta elott?! San Diego, Antwerpen sehol?! Manchestert se listaztak, de ezen nem is lepodtem meg. De hogy nincs Monte Carlo, az viszont…..
Viti2 (törölt) 2009.05.04 16:50:39
Ugyanez a lista, csak képekkel.

www.forbes.com/2009/04/27/cities-best-live-lifestyle-real-estate-best-places-to-live_slide_2.html?thisspeed=25000

Itt vannak az értékelési szempontok, illetve a vonatkozó cikk.

www.forbes.com/2009/04/27/cities-best-live-lifestyle-real-estate-best-places-to-live.html

"Infrastructure was a category that propelled many German cities toward the top of the table. "
Kellemes lassusaggal telik elso szabad 7vegenk, ahogy beharangoztam meglatogatott minket Brandon Anyukaja. Kozben erzelmes es nagyjabol orok bucsut vettunk Andrewtol es Luisatol, valamint amig en jol kierdemelt 12 oras alvasommal voltam elfoglalva, a fiuk bevasaroltak a Farmer's Marketen. Nagyjabol…..
és akkor most olyan jön ami még nem volt: a vizsgaidőszakom végeztével nem megyek el inni egyet Veletek (emlékeztetőül, a legutóbbi szezonban a vizsga időszak péntek hajnal már a vásárhelyiben talált). na szép. amúgy, az opre a vártnál rosszabbul sikerült, u h innen már…..
Red Devil in a Yellow Jacket 24 h 2009.04.30 19:05:00
Ennyi van hátra még ebből a félévből, holnap ilyenkor túl leszek az utolsó vizsgámon is. Gyorsjelentés a papírhalmazok mögül. Gyorselemzésemként most annyit tudok megállapítani, hogy a menedzsment vizsgám jó szarul sikerült és a soft sec projekt sem lett az igazi. szóval…..
hm. mint kiderül, erre felé ha nyár lesz és meleg, akkor este előjönnek a szúnyogok és megzabálnak. ez azért rendkívül kellemetlen (mondjuk nem tudom miért kéne megmagyarázni h ez miért kellemetlen..) mert amúgy k.rva jó az idő :) legszívesebben egész nap kinn lógnék, csak…..
a beígért ám kétségbe ejtő gyakorisággal jelentkező konyhászati rovat következő számában az egyik default ételünket, a csiken kurmát mutatom be. kép, minden. na most ezen a képen a szombati vacsoránk látható, eredeti nevén Chicken Korma. Ez egy ismeretlen eredetű keleti kaja,…..
kisse talan a kategoria eroltetett :)) de ez semmit nem von le a cikk ertekebol, amit ismet az osszeskuves elmeletekre es a media manipulativ huzasaira erzekeny olvasoimnak ajanlok, 10 easy steps to writing the scariest cyberwarfare article ever.Termeszetesen a dolog aktualitasat az ilyesmik adjak...
Tovább kell jutni, nincs mese.Fuhh, nagyon kemény lesz. Az esélyeinket növeli hogy felépül Ferdinand és papíron a csatárok is egészségesek, így aztán nincs kifogás, játszani kell, jól kell játszani és meg kell nyerni ezt a meccset. Az esélyeket pedig csökkenti hogy nem vagyunk…..