Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thickleg

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Thickleg 2010.05.10 19:56:39
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Thickleg 2010.05.10 15:16:42
Alighanem új tendert kell írni Könnyen lehet, hogy új (ötödik!) fordulóra lesz szükség Debrecenbem a város második villamosvonalára szánt 18 új villamos megvásárlására kiírt közbeszerzési tenderben. Noha az eredményhirdetés szerint a spanyolországi CAF megnyerte az üzletet,…..
Ahogy nemrég megjósoltuk, a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) előtt folytatódik a Debrecen második villamosvonalán közlekedő járművek beszerzésére kiírt pályázat, mert több gyártó is jogorvoslatot kért vagy kér. A Kötött pályának két ajánlattevő cég is elmondta,…..
Kihirdették a győztest az új debreceni villamospálya tenderén, írja a Haon. A munkát legolcsóbban, nettó 7,5 milliárd forintért elvállaló ATK-Debrecen konzorcium nyert. Öten pályáztak, a helyi internetes portál úgy tudja, akadt nettó 10 milliárd fölötti ajánlat is. Debreceni…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Egyszer sem vezetett ellenünk Ukrajna, a végén mégis eggyel nagyobb szám került a neve mellé: a büntetőket jobban lőtték játékosai. Válogatottunk utolsó lett a rigai olimpiai selejtezőkön, de jól küzdött, pontot szerzett, rengeteg tapasztalattal gazdagodott. Gyors…..
Jóval az EBEL-átlag feletti szint az, amivel itt találkozunk, értékelte Énekes Lajos edző a rigai olimpiai selejtezők első két mérkőzésének tapasztalatait. Aztán elmesélte nekünk, mi indent csinált a csapat szombaton, és hogyan készül Ukrajna ellen. A válogatott története…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
Thickleg 2008.06.18 17:39:29
Ezen nem kellene különösebben fennakadni.
Minden multi üzletláncnál előfordulnak ilyen esetek. Sőt én láttam ennél sokkal cifrábbakat is. A panaszosnak azt tudom ajánlani máskor ne fizessen ki semmit előre. Ezt a terméket már úgysem fogja megkapni. Max levásárolhatja az értékét. Ha nagyon kardoskodik hozzá vágnak még egy pár száz forintos utalványt is. Általában ez az eljárás. Ha normális kiszolgálásra és megbízható gépekre, szervízre vágysz maradnak a megbízható kis üzletek ahol az eladó a tulajdonos. Nekik még fontos az elégedett vásárló. Ha pedig valaki ilyen fúróra vagy hasonló készülékre vágyik van egy javaslatom:

Minden barkács multinak vannak saját termékei a szerszám osztályon (is). Ezek általában a legolcsóbbak és olyan silányak és sz*rok, hogy nem is szervízelik őket. Sima cseregarancia van rajtuk. Tehát megveszed, elviszed, elromlik, beviszed, kicserélik, hazaviszed...
Ezt el lehet játszani a végtelenségig, vagy ameddig nem végzel a munkával. Ha végeztél és mondjuk éppen még használható a gép, akkor jól leégeted a motorját, beviszed és blokk ellenében levásárolhatod mondjuk akármire.
Tehát tulajdonképpen nem fizettél semmit a gépért, de a munkát elvégezted.
Bár ez a módszer nem mindig kifizetődő, de én láttam olyat is, hogy egy vállalkozó ezzel a módszerrel dolgoztatott. Nagy tételben vitte a gépeket, a munkások meg nagy tételben hozták vissza. A gépek meg mentek a kukába ( bocsánat szelektív hulladékkezelőbe :-) ). De hát neki megérte. A srácok úgyis majd minden nap bejöttek valamiért...

Végszónak pedig:

Az a hülye aki normális elvárásokat támaszt az ilyen multikkal és az ott dolgozókkal szemben.

Felesleges ilyenen bosszankodni...