Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raving

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra teljesen felfoghatatlan, ami történik. Engem úgy tanítottak, sőt, nem is tanítottak, egyszerűen belenőttem abba, azt láttam, tapasztaltam, hogy ha felszállunk a buszra, akkor - köszönünk a sofőrnek - kérünk jegyet, majd kifizetjük azt - ha van hely, leülünk; ha nincs,…..
Raving 2009.07.23 09:44:38
www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/vonatdobalas-serulttel-hajduhadhazon/cn/news-20090722-04002420

:(
Külön posztot érdemelnének a hajdúhadházi vonatdobálások (heccből vagy bosszúból amiért leszállították őket ha nem volt jegyük) és a vészjelzést felhasználó rablások...
A párom éppen rajta volt a vonaton, amikor a setítbőrű hajdúhadházi 'gyerekek' köveket pakoltak a sínekre... Szerencsére a vonatot sikerült lefékezni az utolsó pillanatban. A szülők pedig röhögtek az álomás menti putiknál...
Egy rövid hír a mi fantasztikus állami pénznyelőnkről, a MÁV-ról.Hétfőn 40 perc késéssel indult tovább egy IC Győrből, mert egy csoport nem tudta feltenni biciklijét a vonatra.Nem azért, mert bénák voltak, hanem azért, mert a jó kis magyar viszonyokhoz illően a vasúttársaság…..
Raving 2009.04.15 17:44:10
@Nűnű: Még ha meg is szivatnák a MÁV-ot, nekünk kéne többet fizetni a naccerű' szolgáltatásukért... :(
Úgy jár néha az ember, hogy bekapcsolja a TV2-t, és percekig csak csodálkozik. Mintha a Filmmúzeum retró-romantikáját kapná véletlenül az esti híradó helyett. Pedig a tragikomédia főszereplői elvileg már nem csókos elvtársak, hanem Válságmenedzser Yuppie-k, ugye.…..
Raving 2009.04.05 22:03:54
@Csöncsön: Engem inkább az Állatfarmra emlékeztet...
Konzervatórium Szebb jövőt! 2009.04.04 09:59:10
Novemberben lettem huszonnégy éves. A szocializmus utolsó évtizedében születtem, épp lemaradtam az úttörőségről, együtt nőttem fel a kapitalizmussal és egymást szocializáltuk a kétezres évek elején kifejlődő online nyilvánossággal. A Szekfű Gyula-i értelemben vett…..
Raving 2009.04.04 15:18:07
Ebben a legprofibbak. Lehet, hogy nem tudnak idegen nyelvet, lehet csak érettségijük van, lehet, hogy nem tudnak semmit Havasinéról, GDP-ről, a költségvetésről, az adókról. De magyarázkodni, azt mindegyik a lehető legmagasabb szinten tud. Hol tanulták ezt? Vagy így születtek? Már…..
KönyvesBlog Q-rious 2008.06.16 13:31:33
A robogó motor a sötétben olyan sebességgel vette az éles kanyart, hogy az üldöző autóban mindkét rendőr felordított: – Áááá! Fisher őrmester méretes lábával beletaposott a fékbe, biztosra vette, hogy a hátul ülő fiú a kerekek alá zuhan. Ám a motor sikerrel vette a…..