Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halasmedve

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..
Amikor szakítani kellene, akkor mindig van kifogás: karácsony van, születésnap van, nyár van, tél van, felvételi van, vizsgaidőszak van, nincs megállás, beindul a hazugság-cunami.   Sziasztok! Bár a szakítás idestova 14 éve történt, máig nem tudom, hogyan…..
Kedves olvasóink, ez olyan sztori, ami valószínűleg valamelyik film forgatókönyve lesz majd, mert elég jól van megírva, jók a dialógok ebben a csodás szituációban. Kik játsszák a szereplőket? Innen loptuk Kedves Szakítósok! Rövid, hatékony történet ez. Én besírtam rajta. A…..
Mindenről a férfiak tehetnek, ezt egy újabb történettel tudjuk alátámasztani, de örülünk neki, mert a nőket meg kell becsülni, igenis figyelni kell, mit vesznek fel, ha új a smink. Tenyéren hordozni, meg ilyenek. Megéri. A férfiak az evolúciótól adottan a világ és a létezés…..
És eljött az idő, hogy a levélírók és a kommentelők is kapjanak egy őszinte pofont a képükbe, mert sokszor nagy a szájuk. Ezt nem én mondom, hanem az egyik olvasónk és levélírónk, kai egy tök normális szakításról számol be. a normalitásából látszik, hogy ez egy…..
Nagyon reggel van a tegnapi szakítósbuli után, ahol reményeim szerint többen jöttek össze, mint szakítottak. Még a kossuth rádiónak is nyilatkoznunk kellett a bloggerbarátainkkal. A mai sztoriban van szemét csávó, érzelmes lány, meg még egy srác, és ugyanaz a lány. Lássuk be,…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
Halasmedve 2008.06.25 14:53:06
Carnivora: Egyszál f@szban rohangászás már volt a lakásban, de azért, mert kicsit elhajlottam munka után, és éreztem balhé lesz belőle ha így állítok haza, tehát beléptem a lakás ajtaján, ledobtam minden ruhámat, és egy törzsi násztáncot produkáltam a drágának (ez egy másik ex) aki ezen annyira megdöbbent, hogy a röhögéstől elfelejtett veszekedni. :)
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
Halasmedve 2008.06.25 08:46:41
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
Csodálatos árukapcsolás: a nyelvtanulás egyszerre tárháza a borzalmas szóvicceknek, és a művelődésnek. Doktorbácsi szerette volna, ha a felkészítik a nyelvvizsgára, aztán csodálkozott amikor bemondták az árat. Szerencsére nem hagyott bennem mély nyokmokat, de elsőként…..