Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törpördögös

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
törpördögös 2018.11.04 12:11:29
@Grassest:
Szóval szerinted az 1ügyü hirtelen megvilágosodott, habár eddig a túltolt sztereoidhasználat agyra gyakorolt hatásának reklámarca lehetett volna. Akkor pedig végképp nem volt logikus lépés bevédeni a mixerfiú seggét a medáljával, mikor az számára később jobban jöhetne egy szövetségesnél, hacsak nem annyira "meleg"-szívű hogy arra ő formált kizárólagos jogot.
Abban egyetértek hogy a méregkeverő tanonccsaj valóban csúnyán eltaktikázta, hisz számára is jobb lett volna, ha az 1ügyü távozik a purgatóriumba, ahol nagy eséllyel elvérezhetne.

Nekem azért továbbra is a másik opció a hihetőbb, miszerint minden részhez kellő váratlan fordulatot kell az elpilledt néző érdeklődésének ébren tartásához, és ha kell ehhez kicsit segítenek a szellemek.