Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ica Istvánné Kis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelen pillanatban fűhöz-fához kapkodnak, de hitükben mégis megrendíthetetlennek tűnnek Borbély József, saját magát kormányzónak, magyar és világkirálynak kinevezett egykori asztalos követői. A szektajeleket mutató és a hatályos törvényeket sem ismerő Apostoli Magyar Királyság hívei nem csupán a…..
Ica Istvánné Kis 2018.11.03 15:32:55
Már örültem hogy elfelejtettem őket( megismerni is kár volt) erre tegnap kaptuk az alábbi emailt :
Borbely Jozsef <kozlemeny@apostolikozlemeny.hu>
nov. 2., P 13:41 (1 napja)
címzett: én


Kedves Kis Istvánné!

Elérkezett az ideje a társadalmi összefogásnak annak érdekében, hogy az általános népjólétet meg tudjuk valósítani, és nem a demokráciát ami egy hamis fikció, mivel a szó népuralmat jelent, és az nem megvalósítható, ugyanis fogalmilag van kizárva, a nép nem akart soha uralkodni, mert az azt jelentené, hogy mindenki csak uralkodna elvben mindenkin, de hogyan?

Ami viszont megvalósítható, az a nép jólét, és a nép erre vágyik. A jelen kor kihívása nem a migráció, vagy a globális felmelegedés megállítása elsõsorban, hanem a már javában zajló 4.-ik ipari forradalom hatására kb. 80% -os rátára emelkedõ munkanélküliség okozta elszegényedés megakadályozása.

Ezt csak és kizárólag a feltétel nélküli alapjövedelem az egész világon egységesen és nagyjából egyszerre történõ bevezetésével lehet megállítani, melynek kifizetésére az államok csak akkor lesznek képesek, ha termõföldek és termelõ berendezések az egész világon ismét állami tulajdonba kerülnek a közellátás biztosítása érdekében.

Elsõsorban a fegyver és gyógyszer gyárakat kell államosítani, hogy megszûnjön a profit orientáltság, mert akkor nem lesz több háború, és nem fognak újabb vírus törzseket elõállítani a gyógyszer eladások növelése érdekében. A háborúk ára fedezi az alapjövedelemre fordítandó összegeket.

A fentiek megvalósítása érdekében megalkottuk a 2. Aranybulla 2012.-t, mely az Apostoli Magyar és Világ Királyság mûködésnek az abszolút monarchikus alapja, a csatlakozásához elkészítettük a szerzõdéseket a világ országainak, ez a 3. Bécsi Döntés.

Ez az új online állam és világ irányítási rendszer a Szent Korona Bank (Szent Korona Net World Bank) szerverén fut.

Az Apostoli Magyar Királyság életre hívását 2009. június 13-án jelentettem be, ekkor vállaltam el önként a kormányzói feladatok ellátást. Mára szükségessé vált a Világ Királyság létrehozása érdekében az õseink nevének a felvétele a szakrális megerõsítés okán, így immár I. József Nimród Bátor Atilla ként lépünk fel a nemzetközi politikai porond mûvészbejáróin, egyelõre láthatatlanul.

Természetesen a hazai politikai  elit”, azaz a horda mindent tud errõl, mivel én vagyok az egyetlen valódi ellenzéki vezetõ, így rajtunk kívül ténylegesen senkit nem kell megfigyelniük, és tûzzel-vassal küzdenek az ellen, hogy forrásokhoz jussunk a szükséges utazások finanszírozásának érdekében, illetve, hogy fent tudjuk tartani az ehhez szükséges háttérbázist.

Az összefogásra ezen anyagi feltételek megteremtése érdekében van szükség, nem utcára kell vonulni, és nem kell Molotov koktélokat dobálni, - egyrészt semmi értelme, mivel az automata fegyverek ellen hatástalan, másrészt ez ész játék ami a Márki Zay-nak ehhez nincsen.

Sajnos a Szent Korona Bank elsõ szoftverét beépített emberek korábban megszerezték és SzentKoronaBank.hu oldalt õk mûködtetik, és hamis Magyarigazolványok kiadásával az emberek anyagi támogatását sokszor a nevemet felhasználva lenyúlják.

Az alapjövedelem minél gyorsabb bevezetése érdekében kérünk, hogy legalább havi ezer forinttal támogasd a munkánkat, a világon van erre fogadókészség, és csak Magyarországon nem lehet bevezetni.

Az általunk eddig a kilenc év alatt elvégzett munkáról a honlapjainkon és facebookos oldalainkon tájékozódni tudsz, ahol közokirattal zárt logikai láncban találhatóak meg a bizonyítékaink az állításainkról.

Az adományod vagy az Ábel Klaudia Erika Sberbanknál vezetett 14100141-26085349-01000008 számú számlára, vagy a posta címemre: 6000 Kecskemét, Tavaszmezõ utca 18. számra levélben vagy piros csekken tudod elküldeni.

Köszönettel:



Borbély József
kormányzó
Válaszoltam :Jóska!
Eltetted a 60 ezer Ft-t és azután nyilvánosan lehülyéztél ! Elfeledni nem lehet ! Van egy lányod és ha te lusta vagy dolgozni kérjél tőle pénzt és ne kunyerálgass ! Neked hinni nem lehet szélhámos vagy ! Felejts el örökre ! Illetékes helyre továbbitom a kéregető levelet !
Ica Istvánné Kis 2018.11.03 15:33:58