Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TL431

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Veszedelmes hatalom 2018.10.15 20:47:00
„Veszedelmes az a hatalom, amely csak ártani tud.” (Seneca) Kép: Színek és foltok Senecától idézni illendő, saját magamtól nagyképűség. De vállalom. Alig több mint egy hónapja írtam le itt a Vasárnapi Hírekben: „mondanám, hogy Handó Tünde most tett koronát eddigi működésére, de nem merem, mert…..
TL431 2018.11.02 06:46:39
Én voltam az aki a nyáron aki megvilágítottam az OBT tagjainak hogy mennyire "óvodai kiscsoportos" helyzetben vannak kiszolgáltatva az OBH vezérének a kommunikációt illetően és ez így nem maradhat... (meg ugye még több másban is amiket a nyáron ecseteltem... nem keveset segítettem a bíráknak az elmúlt években, persze kizárólag így kívülről és messziről)

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az OBT megmaradt tagjainak a kitartásukért és a magyar igazságszolgáltatásba vetett hit és bizalom MEGŐRZÉSÉÉRT !!! Most nem sorolnám a teljes neveket csak a kezdőbetűket - mind "Dr." - Sz.S. - H.E. - D.P. - F.J. - R.Z. - V.Cs. - L.Z. - V.V. - G.B. - M.T. - Cs.K.
Köszönöm Önöknek !!! :))
A többi bírónak is köszönöm az országban akik a kitartásukkal kiállásukkal szintén részt vettek ebben, azt a valódi felelősséget és tisztességet felmutatva amit egy igazi bírót valóban jellemez !!! Nekik is köszönöm és gratulálok ezúton !!!! :))

Tisztelt Dr. Sándor Zsuzsa! Ugyan nagyon morgok még most is, de azért küldök egy nagyobb adagot a "díszpéldányok" "működéséből" "ügyködéséből" a szőnyeg alá söpört (objektív megkérdőjelezhetetlen tényekkel alátámasztott) mocsokkal együtt... Nem is létezhetett "eljárások" és "ítéletek", ha egy szót se mondanék a brutális csalások akkor is ordítanak a papírokból !!!! Nem megkérdőjelezhetőek !!! A "nagy söprögető" a "Big Sister" pedig mint tudjuk "söprögetett"... (ezt pedig ugye már nem kell 'elmagyaráznom', rávilágítottam elég alaposan eléggé sok helyen...)

Hááát... én jelenleg várom szeptember 26.-a óta a kezdettől súlyos csalásokkal lefolytatott törvénytelen eljárásban törvénytelenül első fokon meghozott 2 év 5 hónap letöltendő börtönbüntetés kiszabott "ítélet" (brutális csalás :))) ) írásba foglalását... XDDD Talán van aki olvasta is, mert ugye már másnap nyilvánosságra is hoztam... számmal mindennel... :))

Jelenleg 59 hónapja nem is láttam a fiamat, ellenünk 7 éven át (hivatalos papírokkal is igazolhatóan) brutális emberkereskedelem és kapcsolódó bűncselekmények bűncselekmény sorozatot követtek el... Nem részletezem de ha továbbra is ez a brutális csalás a többiektől meg falazás és közöny belesz@rás megy a redőrök bírók ügyészek részéről, Ausztriában kérek menedékjogot és segítséget, és a fél országot fel fogom jelenteni de főleg bírókat ügyészeket !!! "Nagytakarítást" fogok elkezdeni ha az kell !!! Rend lesz ebben a k*rva országban !!! Én nem szeretném, úgy hogy mindenki lesz szíves megmozdítani a seggét !!!! Már csak azért is, mert rajtunk kívül is van több ezer ártatlan áldozat még !!!!!!! Amennyiben el kell menekülnöm és az EU-tól segítséget kérni (jogi biztosok), legalább 2 tucat ember ellen hazaárulás miatt is feljelentést fogok tenni !!!!!!! Nem szeretnék, de rohadtul nem érdekel hány fej fog virtuálisan a porba hullani !!!!! Be kell tartani a törvényt, és akkor nem lesz semmi probléma !!!! Én kifejezettem mérges leszek ha bármelyik hivatalos személyt fel kell jelentenem !!!!! Mert nagyon NEM AKAROM !!!!! De szemrebbenés és egy pillanatnyi hezitálás vagy megállás nélkül MEG FOGOM TENNI HA KELL !!!! Nem titok hogy azért tudtam 7 éven át kitartani és azért maradtam szabadlábon a korábbi csalásos bebörtönzési kísérleteik ellenére, mert "odaátról" segítettek amikor nagyon kellett !!!!!! Nem tartozik az itteni eljárásokhoz, csak említettem. A földi törvényeket KELL BETARTANI !!!!! Nagyon nagy ára lesz annak ha megint "odaátról" kell besegíteniük... én szóltam előre... (én a kisujjamat se mozdítom meg, úgy megvárom a csapást mint amikor a katona légicsapást rendel az ellenségre... bármennyit is kelljen várnom... én a tavasszal is megmondtam előre hogy álljanak le vagy baj lesz... CSAK olyat kérek ami (földi) törvényes és jogalapú !!!!!!! EZT KELL CSAK BETARTANI és akkor nem lesz probléma... :)) )
JogÁsz Már a címe is hazugság 2018.10.30 17:24:09
Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke kifogyhatatlan az ötletekből, ha az a cél, hogy önkényes hatalomgyakorlásának senki és semmi ne állhasson az útjába. Most éppen egy törvénymódosítási javaslatot gyártott (vagy gyártatott, vagy vele gyártattak?), a címe: „OBT törvényes…..