Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clairvoyant

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy számos extrém trend, ez is Japánból jön. Ott született meg az az elsőre és másodszorra is hülyének tűnő ötlet, hogy a körmök és a fogak mintáját egymáshoz igazítsák. A fogtetoválás persze valójában fogmatrica, amit egy speciális, néhány nap alatt elengedő…..
clairvoyant 2011.08.16 15:30:37
@安徳拉希: igen olvastam utana en is a wiki-s linket
meg nem mondom mar melyik konyvben olvastam ezt meg gyerekkoromban, de ugy latszik rosszul tudtam...
clairvoyant 2011.08.16 11:52:15
@RAMBO: csak a csaszari csalad tagjai festettek feketere es nem csak a nok. es mindez onnan ered, hogz az egyik csaszarnak nagyon rossz fogai voltak es befetette es kotelezte a tobbit is erre
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
clairvoyant 2010.10.10 15:32:56
@Parmezanidész: ez inkabb pedig ellened szolt, mint ellenuk. miert kell leromanozni az erdelyi magyart nem tehetnek arrol, hogy trianon utan rossz oldalra kerultek. az allampolgarsag nem egyenlo az etnikummal a cigany sem magyar (bar van 1-2 aki az) hiaba allampolgar
clairvoyant 2010.10.10 15:43:07
@Parmezanidész: persze ez sem normalis, nem kene diszkriminalni se negativ se pozitiv iranyban
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Először azt hittem egy kellemes júliusi tréfába csöppentem, de aztán hamar rájöttem, a nácivadász honfitársaim halálosan komolyan gondolják szent küldetésüket. Csak azt nem értem, abban az országban, ahol az utolsó hús-vér-igazi nácit 63 évvel ezelőtt agyonlőtték az…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Az erkölcsi aggályokat félre lehet tenni egy hármas szexért? Vagy egy konzervatív ítpusú lánynak csak a szerelem és a szív útjai számítanak? Sziasztok!2 rövid, de velős sztorim van.Sok-sok éve egy nyári ifjúsági fesztiválon asztalt keresve egy távoli ismerősöm távoli…..
clairvoyant 2008.06.27 15:36:08
A szakítósblog sokat adott az emberiségnek, de igazán sokat a nyelvnek adott, amikor azt olvasom egy levélben (5 éve tartó kapcsolatban a lányv félrewiwezett, a csávó meg versben mondta el, hogy ez neki így annyira nem), hogy Rólam ne beszéljünk, tudom, h MNK vagyok, akkor azért…..