Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reznath

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi...Nem kellett sokat várni a következő oktatói tahóságra... Tegnap, kommentár nélkül:Elindulunk vezetni 12:18-kor. (12-kor kezdődött volna.) 13-ig vezetünk, már kezdtem azthinni, "csak" 18 perc lehúzás jön. Ekkor jött a szokásos álljunk félre dolog. Kiszáll,…..
Reznath 2009.12.04 17:19:24
@-Hoze-:
Igen. Nem csak a pénztől, de a kedvtől, meg az időtől is megfosztják az embert.

Nálam az oktató, az inkább hangosan dúdolgat, és az zavar, mert tudom, hogy unja a fejét. -_-; Én inkább itthon gyakorlom a vezetést, ha erre is lenne időm, meg ha engednék, meg ha persze mennénk is.

Majd meglesz a jogsink.
Reznath 2009.12.04 18:16:56
@-Hoze-:
Persze.
A vezető-oktatók trükkjeiFelháborodtam. Szóval most kiírom ezt magamból, mert már másfél hónapja bennem van lassan. Remélem nem olvassa, bár ha igen végülis legalább észbe kap. Bár kötve hiszem, mert ezek mind egy kapatafára mennek - mármint a vezetési oktatók.Oktatónak…..
Reznath 2009.12.02 23:17:27
@-Hoze-: Köszi szépen! :)
Én sem értem igazából, hogy tudják ezt ők is megcsinálni, még ha én is fiatal vagyok. :P :D Lehet az, hogy sulis héten, délután megyek, de akkor inkább haza megyek kajálni, és pihenni. XD Suli után az energiám elfogy, és kimerülten vezetni meg nem jó. Majd újra kezdem a vezetést.

Szerintem a fiatalok egy része, megveszik a jogsit a piacon, és uccu neki. XD lol

No... Kérjünk karácsonyra jogsit. :P XD Na jó, abba hagyom a hülyéskedést. :D

Jó neked, neked sok időd van, nekem meg alig. :P

További sok sikert a jogsi szerzéshez! :D
Hoze Programajánló 2009.06.11 11:19:00
Dr.Melancholia + 6 zenekarVörös Yuk / Szombat. 22:00Rég volt program ajánló. Ennek az oka, hogy egy begyepesedett otthon ülős vén fasz vagyok hogy program is ritkán van, amire érdemes elmenni. Korral vagy nem korral jár, ez a tény. Most ajánlok egy Dr.Melancholiát megint, bár ők…..
Hoze Beszámoló + Videó + Képek 2009.02.21 11:40:00
Dr.Melancholia - Emergenza t.k. / Kék YukLényegében továbbjutott a Dr Melancholia a tegnapi Emergenza tehetségkutatón. A tény maga igazából nem lepett meg, bár eredményhirdetéskor nem voltam ott, kicsit tartottam attól hogy más csapatok tág ismeretségi körei miatt nem…..
Reznath 2009.02.22 13:11:14
@-Hoze-: Én filmeztem le majdnem az egészet, kivéve a "Te vagy..." címü számot, ott fotóztam. Nálam megtalálhatod a videókat.
www.tanzer.blog.hu
Kommentet, vagy véleményt kérek ha lehet. Köszönöm.
Ismét egy buli, ismét egy fergeteges pörgés volt. Megkockáztatom, hogy ez volt a már említett  srácok első olyan Rocktogon béli fellépése, ahol teltház előtt játszottak. Nos igen, Rocktogon... Talán most inkább nem is koncert beszámolót fogok írni, hisz mit is…..