Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalaci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1964-ben, amikor a Beatles a csúcsán volt, Ringo Starr-nak mandula gyulladása lett. Brian Epstein a koncertsorozat lefújása helyett megbízta George Martint, a Beatles producerét, hogy keressen valakit, aki helyettesíteni tudja Ringo-t. George Martin választása Jimmie Nicol-ra esett. A dobos 1957-ben…..
Ki volt Charles Robert Darwin? Igen, mindenki fújja: A fajok eredete, de ezen túl ki volt Darwin, az ember? Szeretett? Elismert valakit? Hogyan bánt a gyerekeivel? Minek örült? Mit gondolt politikáról, hitről, családról, gyarmatokról? Íme egy összefoglaló mű Darwinról, illúziók…..
kalaci 2019.11.24 10:04:21
@Róbert László: Ez az egyik leginkább elterjedt tévedés Darvinnal kapcsolatban. Sosem állította ezt, nem is gondolta. Azt ismerte föl, hogy a fajok változatosságát az öröklott tulajdonságokban előforduló véletlenek és a környezet okozta kiválogatódás okozza.
kalaci 2019.11.24 10:05:37
@Róbert László: Értem a humort a kommentedben, csak apropót adott.
Mi is Csernobil? Mi történt, hogyan és miért? Mi igaz a tragédiát körülvevő mítoszokból, hiedelmekből? Szatmáry Zoltán és Aszódi Attila könyve közérthetően ismerteti a tényeket.  Az 1986 április 26-án egy szörnyű tragédiára ébredt a világ és a csernobili katasztrófa örökre bevésődött a…..
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..