Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MVSZ Sajtószolgálat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelemre méltó cikk jelent meg a Népszava mai számában. A szerzője Földvári Zsuzsa, és Haragosak az osztrák-magyar kishatárforgalomból kiszorítottak címmel látott napvilágot. A bécsi tudósító azt írta meg, hogy a két ország között kiépített átkelőhelyekből a kisebbeket immár nem használhatják az…..
MVSZ Sajtószolgálat 2018.11.01 09:48:02
@Tenkes Kapitánya: Elismerve jártasságát pontosítunk: a negyedik megcsonkított vármegye nem Zala, hanem Pozsony vármegye volt. Ajánljuk figyelmébe az MVSZ elnökének soproni beszédét, itt: www.youtube.com/watch?v=mUcra-hx9as
MVSZ Sajtószolgálat 2018.11.01 09:52:28
@Zöldi László: Írásából nem derül ki, hogy hallgatta-e a soproni tüntetés nemzetpolitikai üzenetét hordozó beszédet, amelyet a Magyarok Világszövetségének elnöke fogalmazott meg. Bottyán Zoltán elnökhelyettes egy történelmi áttekintést nyújtott. Patrubány Miklós beszédét itt megtekintheti: www.youtube.com/watch?v=mUcra-hx9as
MVSZ Sajtószolgálat 2019.01.12 20:04:50
@AZ IGAZI HUNGAROFIL: Aláírta a Nemzeti konzultáció Trianonról indítványát Kocsis Máté országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezetője is. Aláírásgyűjtő Kocsor Ildikó. Vajon mit szól hozzá Stoffán?

Mint sajtószolgálatunk értesült, Kocsis Máté több mint kilenc hónappal ezelőtt, a tavalyi választási kampány egyik rendezvényén írta alá a Trianon elleni indítványt. Az aláírásgyűjtő Kocsor Ildikó tájékoztatása szerint Kocsis Máté nagyon nyíltan viszonyult a kérdéshez, nem kellett neki semmit magyarázni Trianonról, nem kellett őt győzködni. Miután meghallgatta az aláírásgyűjtőt, elolvasta az indítvány szövegét, és támogatólag azonnal aláírt..

Bővebben itt: www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/1980940648650587