Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dakhla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát? Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy…..
Dakhla 2008.07.08 20:24:10
Az utóbbi idők legaranyosabb játéka volt a Bowja the Ninja, aminek máris itt a folytatása: a point-n-click kalandban ezúttal kicsit steampunkosabb küldetést vállal főhősünk, amennyiben útja során mindenféle gépezetekkel lesz dolga. Az előzőnél filmszerűbb, könnyebb második…..
A buszmegállóban fingós játék a blog indulásának egyik legnépszerűbb cucca volt anno. Úgy látszik, a bélszelek a Nine Billion Miles From Earth alkotóit is megihlették, új játékukban, a Puzzle Farterben ugyanis a főhős kacsa(?) konkrétan a fingjával tud feljutni magasabb…..
Dakhla 2008.06.19 17:31:54
A blogban már megénekelt Submachine sorozat alkotója, Mateusz Skutnik újabb point-n-click kalandjátékokkal gondoskodik az ősz hajszálakról: a Daymare Town és folytatása az elődökhöz hasonló, az újdonság talán csak a tusrajzszerű, pofás grafika. A játék beküldője, fordp01…..