Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajléktalanokat az utcákra!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösen a hideg hónapokban jelentenek problémát a társasházak lépcsőházába behúzódó hajléktalanok. De mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán miért baj ez?..
Hajléktalanokat az utcákra! 2019.01.30 17:45:12
@Macropus Rufus: "Olvassál már utána, hogy mi a faszért nem akarnak bemenni oda még akkor sem amikor kint -10 alatt van a hőfok."

Pár hónapja ment a cirkusz Gödöllő miatt. Nekem a polgármester-helyettes elmesélte, hogy az ok az, hogy odabent nem szabad inni. Pedig a szállás teljesen emberi, nem csak egy-egy priccs a lépcső alatt, meleg van, béke van, enni adnak, viszont sem a mocsok, sem a részegség nem megengedett. És ez elég ok, hogy ne menjen be mindenki.

Minek kell "kriminalizálni" a hajléktalanságot? Hát azért, mert az ajánlat, tanács, felkínálás nem elég ahhoz, hogy bemenjenek, inkább fagynak meg az utcán, amiért persze rögtön az önkormányzat lesz a hibás, meg az egész lelketlen emberiség. Megpróbálták a hajléktalanokat rendelettel bekényszeríteni a melegbe, de erre persze előpattant a sok liberáns faszfej, és követelni kezdték, hogy a kormány azonnal tartsa tiszteletben azt az emberi jogot, hogy valaki az utcán fagy meg. Mert a legostobább liberánsoknak minden rossz, amit az állam csinál.

Így aztán Gödöllőn könnyű volt megtalálni a hajléktalanokat, mert mészcsík vezet el hozzájuk. Ugyanis a hugyos-szaros ruhájukban odafekszenek a padokra, az önkormányzat pedig kénytelen utánuk fertőtleníteni az utcát. Éljen a szabadság.

"És mi a helyzet a bulinegyed, oda hányos/pisálós/szarós csapatival? Azok nem számítanak?"

Dehogynem. Meg kell büntetni őket. De az adminisztráció, rendőrségi és bírói feladat, amire vagy van idő, vagy nincs. Az, hogy a hajléktalan költözzön be a szállásra, ahhoz normális esetben elegendő lenne mindössze egy javaslat, vagy egy kérés.

"De nekik minden (érted: MINDEN) vagyonuk és emlékük az amit látsz náluk."

2012-ben rendőrt ültettek be néhány hajléktalanszállásra. Azért, hogy ha odabent dulakodás támad, vagy egymástól lopnak a bentlakók, akkor egy rendőr tud csinálni egy kis rendet, már csak azzal is, hogy ott van. Na, erre aztán beindult a liberáns agyhalottak rohama, hogy börtönt csinálnak a szabadság kis zugaiból is, így aztán nem lett odabent rendőr, megy a lopás és a dulakodás, de jó. index.hu/belfold/2012/09/13/a_hajlektalanok_mar_budapest_ivovizellatasat_fenyegetik/ Egy normális világban a túlnyomó többség legyint egyet az agyhalottak nyárverésére, és végigcsinálja, amit a józan ész diktál. Nálunk, a diktatúrában a legjobb ötleteket is le kell fújni néha, mert pár elmebeteg fasz telekiabálja a kormányellenes sajtót a saját rémlátomásaival. Köszönjük a szabadság hű őreinek.
"Orbán Viktor illegális bevándorlót bújtat" - feliratú körözési plakáto(ka)t ragasztott ki valaki Budapesten..... Mint  ismert, a börtönbüntetésre ítélt Gruevszki jelenleg Budapesten tartózkodik és menedékjogot kért Magyarországtól. ..
Hajléktalanokat az utcákra! 2018.11.15 23:51:23
@ember100: "Arról az Oroszországról beszélsz ..."

Nem arról. Az az Oroszország már a múlté. Ahogy a náci Németország is, amelynek szintén kevés jót köszönhettünk.
Hajléktalanokat az utcákra! 2018.11.16 01:03:51
@ember100: Nem, dehogy lyólelkű. Csak ez nem az az Oroszország, nagyon nem. Ez most rosszabb.
• Az Európai Néppárt továbbra is megalkuvó Orbán Viktor kapcsán, pedig a politikus teljesen meg akarja változtatni saját céljai érdekében, sőt az Európai Parlamentnek is diktálni kíván • Orbán Viktor volt a Soros elleni kampány ötletgazdája, de az európai és amerikai szélsőjobb már teljesen átvette…..
Hajléktalanokat az utcákra! 2018.11.05 20:31:42
@nemecsekerno_007: "Az ilyen megnyilvánulásaikkal tönkre teszik a valódi túlélők emlékét, meg üzletet csinálnak belőle...."

Egyetértek. De nemcsak a túlélők, hanem a túl nem élők emlékét is gyalázzák egy kis haszon reményében.
Amennyiben betartanák Magyarországon az olyan jogállami követelményeket, mint például a pontos és elfogulatlan tájékoztatás, azok is szembesülnének hazánk égető problémáival, akik szerint egyedül a migráció erősödése az egyetlen megoldandó gond idehaza. Bár Magyarország nem a bevándorlók célországa,…..
Hajléktalanokat az utcákra! 2018.11.04 23:53:57
@math0: "még ha így is lenne, 4 év múlva lenne csak pár zöldfülű kezdő. bazdmeg, nem fogod fel, hogy Orbán több generációra tette tönkre az országot"

Logikátlan. Ha az a 4 év, amikor az új generáció pályakezdő lesz, jelentéktelen, akkor az oktatás teljes tönkretételére is kevés 8 év. Az oktatás tönkretétele huszonöt évvel ezelőtt elkezdődött, sajnos. Orbán is felelős, mert a KDNP-nek megengedte, hogy hülyeségekkel tűzdeljék a felforgatott tananyagot. De a tanárok színvonalának esése régebben kezdődött. A kis fizetés nem magyarázat rá.

"a magyar lakosság soha életében nem találkozott, nem fog találkozni, és nem találkozna egyetlen bevándorlóval sem."

Lehet, hogy te elbújtál előlük, de a déli országrészben, meg Pesten a Keleti előtt meg a Pápa tér környékén épp elegen találkoztak velük. Tudod, akinek a kertjén átgázoltak, meg akinek bementek a házába, hogy a hűtőt fosztogassák, meg akik az úton látták őket hosszú menetben vándorolni, azoknak nem biztos, hogy jó benyomásaik születtek.

És a tévé? Ha esetleg rávágnád, hogy a tévében látott embertől ki fél, akkor te nyilván nem tartasz rablótól sem, mert remélhetőleg még sosem láttál élőben rablást. Hogy csak a "királyi tévé" mutat migránsokat? Durva tévedés, az RTL Klubtól a CNN-ig mindenhol élvezettel mutogatták a határt szaggató csürhét meg a tereken tanyát verő szutykokat, mert a riporter az egész világon szeret ott állni a mikrofonnal a kezében, "az események középpontjában", a részletekkel jövünk a rövid reklám után. Most sem csakis az M1-en látsz migránsokat, a boszniai vagy görögországi cirkuszokat, a mexikói menetet és a többit más tévék is mindig bemutatják. Különben te nem is tudnál róluk, nem igaz?
Hajléktalanokat az utcákra! 2018.11.05 00:02:39
@Brendel Mátyás: "Európában a legnagyobb terrorizmust keresztény fehérek követték el."

Csakhogy ez nem jelenti azt, hogy a muszlimok között nincs terrorista.

"tehát a keresztényeket kell kitoloncolni Európából."

Zseniális. És ki marad?

Kitoloncolni nem a muszlimokat akarják. Nem is a bevándorlókat. Hanem az ILLEGÁLIS bevándorlókat, tudod? Akik között sok olyan ember van, aki láthatóan nem fogja fel, hogy itt mások a törvények. Túl sok ilyen van, és ez rossz fényt vet a rendes emberekre is.

A muszlimsággal pedig az a probléma, hogy az amerikai média húsz éve új ellenségképet talált az arabokban. Ma egy amerikai tévésorozatban ki szokott lenni az ellenség, a kommunisták vagy az arabok? És az arabok között, cseppet sem véletlenül, még mindig vannak, sokan, akik szent háborúról beszélnek a nyugati keresztény-zsidó világ ellen, ezt MINDEN tévé híradói folyamatosan táplálják új és új események híreivel. Most akkor azt várod el az emberektől, hogy ne tartsanak a muszlimoktól, mondván, hogy nem minden muszlim akar keresztényt ölni?
• Zavaros fejű szélsőségesek bármikor a fegyverhez nyúlhatnak, de Trumpnak érdemes volna önvizsgálatot tartania, hogy mivel jár, amikor pl. folyamatosan Sorost gyalázza  •  Aggódik Terézia Mora, aki elnyerte a legfőbb német irodalmi elismerést, mert a magyar kormány hadjáratot folytat az értelmiség…..