Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CEU Hajléktalantudományi Szak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetem egyik professzora azt mondta "épp a napokban" ellenőrzi a kormány, van-e CEU-nak amerikai képzése. Ez arra utal,  készülnek a korábbi álláspont felülvizsgálatára, és Orbán írásban garantálja, az egyetem törvényesen működik Magyarországon. ..
CEU Hajléktalantudományi Szak 2019.01.01 01:59:56
@vénkujon: Rosszul tudod. Orbi megszüntette az oktatás szabadságát. Amúgy en bloc, természetesen, ahogy a sajtószabadságot szokta.

Az már a vég, hogy még a B1 is lejárt konzervből főz. Omlik az utolsó liberáns végvár.
„Mindent itthagyok, mit Miskolc adhatott,Igen holnap, holnap indulok"Edda Művek - Elhagyom a várost   Reggel óta a gondolkozom azon (itt volt az ideje elgondolkozni), hogy hogyan lehetne az egész migránsprobléma és egyben anomália méregfogát egy határozott mozdulattal kirántani és úrrá lenni (a…..
CEU Hajléktalantudományi Szak 2018.10.30 18:13:00
@Homo fideszbirkusz: @Kovacs Nocraft Jozsefne: XDDD Tudjátok, hogy az a cikk 2001-es?! Fideszbirkusz, ez aztán tényleg releváns információ volt! Két percig röhögtem ezen a balfaszságon... Nem csoda, hogy nem találtam meg.
CEU Hajléktalantudományi Szak 2018.10.30 18:15:08
@Ches Desmond: Hagyd, ezt úgysem tudják felfogni. Illetve néhányan valószínűleg inkább nem akarják. Akkor nem tudnának orbánozni.
CEU Hajléktalantudományi Szak 2018.10.30 20:26:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha kicsivirágozol, bazmeg, az nem fogja lemosni ezt a kapitális balfaszságot. Először 24 órás szűrést kértem, aztán végül visszamentem egy hétig, végül, mivel eredménytelen volt, szűrés nélkül. Láttam, hogy csak marha régi találatok jönnek fel, ezek után inkább megkérdezem, nem igaz? :D Világszám.
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..