Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homokhat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több hónapja már, hogy az új Cívisbuszok beltéri utastájékoztató kijelzőiről lekerültek a Hírkereső szalagcímei. (Ha emlékeztek még, a kezdetekkor azokat olvashattuk az aznapi dátum és névnapok mellett.) A DKV Zrt. mai sajtóközleményéből megtudhatjuk, hogy - alkalmazkodva az…..
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..
homokhat 2010.07.07 18:31:13
@1 kolléga!:
Bocsi de van itt egy igen ütős hozzászólás tanulmányozd kérlek:
dkvfigyelo.blog.hu/2010/05/22/adalekok_az_elsoajtos_rendszer_anarchista_tesztelesehez
homokhat 2010.07.07 17:31:20
@1 kolléga!:"nemhogy örülnének az emberek, hogy ebben a nehéz helyzetben van mivel utazniuk!"???
Örülünk-örülünk akkor örülök annak is , hogy a nehéz helyzetben van kenyér az asztalon, van tető a fejem felett. Ez mind öröm de a dkv nem szivességet tesz nekem hanem szolgáltatást végez.
Azt hogy mennyibe kerül ez nekem most tök mindegy. A hozzászólásod nagyon emlékeztet a 20-40 évvel ezelőtti rendszer komcsi beidegződéséhez.
Mi az ,hogy örüljek? Még én (mi) örüljek , hát nem örülök sőt szomorú vagyok ha ilyen emberek vannak nálatok. Gondold át a rendszert amiben dolgozol, és milyen évet is írunk most.
homokhat 2010.07.07 18:29:54
@1 kolléga!:
Még mindig az ÖRÜLNI-nél vagyok leakadva hát nem érted miről beszélek?
Nem kell "örülnöm" hogy mivel utazzak ?
Ezt nem vágom! Ragozhatnám tovább..
de nem teszem, mintha apámat hallanám , nyakamban úttörőnyakkendő, és dalolom a mintamókusfentafánt. Lári-fári kommunista ideológia attól pedig hányok. Ó ürülök és gratula neked.
Kaptunk egy újabb levelet Gábortól, a levél szerint most a testvérét találták meg az ellenőrök az előző eset kapcsán a névről emlékeztek. Üzentek is vele, hogy vissza vágnak Gábornak, ezek után kérdés, mi lesz ha az utasok több észrevételt írnak, felfedik az esetleges…..
DKV figyelő Kísért a múlt 2010.02.23 13:00:00
Több mint fél év telt el "a nagy szolgáltatóváltás" óta. A messzire szakadt debreceni vagy a visszatérő turista talán már nem is emlékszik rá, hogy valaha itt Volán buszok gurultak. Ennyi idő alatt, azt hiszem, mindannyian megtapasztaltuk az új tömegközlekedés…..
DKV figyelő Nem megállni. 2010.01.05 18:42:00
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek. Sajnos nem sokan írnak sőt senki eddig egyetlen észrevételt kaptunk, bár ez jó is lenne ha ténylegesen minden rendben és kifogástalanul működne ami valószínűleg nem így van, egyetlen probléma van, hogy senki nem meri kifejteni a…..
Bár fotóval egyelőre nem tudjuk alátámasztani, ma délután már működött az új digitális kijelző a Segner téri 32-es megállóban. (A Doberdó utcai és a másik Segner téri megállóban sajnos még nem.)..
DKV figyelő A karaván effektus 2009.07.03 15:23:00
Menetrend, az a bizonyos tájékoztató jellegű. Az előbbi megfogalmazás a Volán buszaira volt igazán jellemző. Míg a trolik és villamosok esetén szinte kizárólag követési időkről beszéltünk, beszélünk, addig a buszjáratoknak konkrét indulási időket találtak ki az okosok.…..
A cím csalóka, mert nem csak a mai, hanem a napokban megjelent újságcikkekből válogatunk. Vagyis inkább a kommentekből, ha már a cikknek nincs mondanivalója (mint ennek). Sokak negatívan állnak hozzá a havi bérletek egységesítéséhez, melynek eredményeképpen megszűnt a külön…..