Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci Nagy1936

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SzexKlinika A nyalás művészete 2007.11.04 21:21:34
Egy ismeretlen nő írása a nyalás művészetéről. Úgy érzem ezt meg kell osztanom veletek! "Hé fiúk! Nagyra becsüllek titeket, akik szerettek puncit nyalni, mert sajnos túl kevés van belőletek. Nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Ráadásul vagytok néhányan, akik…..
Laci Nagy1936 2019.03.11 17:37:17
@rémTündér /aprócska kismacska./: Tudjátok a tehén nyelve a legideálisabb volna nyalni. Az olyan mint a finom reszelő! Vagy inkább mint a fél finom smirgelpapír. Az ha benyalna puncitokba, 66-ot élveznétek.
Laci Nagy1936 2019.03.11 17:43:55
@:): Sajnos eddig feltaláltak műfaloszt, műpuncit és száz más szexkiegészítőt. De nyalógépet még nem. Ezt ajánlom a megfelelő gyárak feltalálóinak hogy a közeljövő listájára felvenni szíveskedjenek!Akkor minden nő meglesz elégedve!
Közkívánatra: Alföldi Géza, külföldre szakadt nyilas versei — az ideg-elme kategória sűrűje. Ígérem, jövő hétre most már tényleg vmi jó kis debiliset keresek... Ébredj, magyar!Országodon kufárok osztozódnak, rabtartóid leszármazottjai, s kik raboltak, öltek,…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..