Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DanteDead

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár sokan ki nem állhatják a kongás cuccokat, a viszonylag friss (egész pontosan május 10-i) Starcom elég jónak ígérkezik. Egy csillagbázis egyetlen hajójaként kell felfedeznünk a galaxist és megvédeni a bázist, technológiákat szerezni. Mindezt féregjáratokon keresztüli…..
Szeretem azokat a játékokat, melyek fel tudnak bosszantani. Ilyen a Spewer is. Egy ügyességi platformjátékról van szó, kicsit másképp. A pacaember kattintásra zöld levet ereszt, ennek segítségével oldhatók meg a pályák. A későbbiekben különböző pirulákat,…..
Hát ez meg mekkora kreténség már, azonnal postolni kell, jutott eszembe, amikor megláttam az Ultimate Crab Battle-t. Akadnak játékok, amikben legyőzendő főszörnyek vannak, a szaknyelv ezeket a csatákat boss fightnak hívja. Na most a fent nevezett játék egyetlen hosszú boss fight,…..
DanteDead 2009.05.14 18:15:01
@normanix: a Fűrész-t láttad? na abban van. nem tom hogy az 100 részből melyikben, a kettő már sok volt nekem :)
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
Fects küldte be a Balloon Invasion linkjét, amit mindenki szeretni fog, akinek az Egri csillagok-játék egy picit is tetszett. Itt is ellenséges egységek (esetünkben légballonok és zeppelinek) invázióját kell visszaverni, és nem csak az számít, hogy milyen remek stratégiai érzékkel…..
DanteDead 2009.05.07 14:16:03
A Bang! Heroes az ugrálós-lövöldözős műfaj egy jobban sikerült darabja, nagyon aranyos vadnyugati grafikával és zenével. Az ellenfelek is ötletesek, viszont a pályák eléggé egyhangúak, ezért kap csak négy pontot. Az elmaradt postokért pedig elnézést, ma intézkedem, hogy több…..
Edzőterem - Napló Üdvözlet 2009.04.14 19:48:00
Nos mivel is lehetne kezdeni? Talán pár szó magamról, mert illik bemutatkozni. Először is elmondanám, nem vagyok testépítő - legalábbis a szó szoros értelmében -, mindössze lelkes amatőr, aki szeret olyan gyakran a nehéz vasak között tartózkodni, amilyen gyakran csak lehet,…..
Egy magas lánynak elég sok baja van, a ruhák és az alacsony fiúk mellett, utóbbiak értetlensége is. Egy őskommentelő mutatja meg nekünk, hogy miért kell szakítósbulin ismerkedni a Parázsban, és itt jegyezzük meg, hogy október 10-én pénteken mindenki megteheti ugyanezt a…..