Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the angel of the death

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány éve a Louis Vuitton táskákon jelentek meg borzalmas graffiti minták, idén a klasszikus Dior szépségeket is megfertőzte a street art. A kollaboráció jó dolog, főként ha a művész szabad kezet kap, Anselm Reye pedig istenigazából garázdálkodhatott a Lady Dior és Miss Dior…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
the angel of the death 2011.06.21 21:41:54
@irónika: Kedves Ironka! -koszonom velemenyedet, de nem az alkohol ellen voltam, hanem az emberi erkolcsi tartas mellett, nem tom Mo-n ez a fogalom ismeros-e meg plane ezeknek az embereknek, jomagam voltam szinesz, es vallom lehet muveszetet csinalni drogok nelkul, es a jogrend, jogbiztonsag mellet probaltam sajatsagosan ervelni, udvozlettel
the angel of the death 2011.06.21 21:47:53
@grésa: Kedves Gresa! Darvas es pl. Mensaros is politikai okokbol ('56 miatt) volt bortonben, az talan egy kicsit mas, mint stohl andras visszaeso "hibai", "tevedesei", "erzekenysegeibol fakado" bunei
the angel of the death 2011.06.21 22:32:25
@grésa: -pardon, de ezt nem ertem, tehat ugy gondolod, hogy a borton egyforman hat mindenkire, fuggetlenul attol hogy pl. artatlanul, koncepcios eljaras miatt, vetlenul, jozanul baleset okozasa, ittas balesetokozas, lopas, vagy epp gyilkossag miatt kerult be, vagy ne adj isten eletmodszeruen jon-megy a bortonbe... -szoval mindenkire egyforman hat(na)? -en ezt nem ertem, szerintem nem hat(hat) egyforman, ez nonszensz lenne... -te hogy latod mindezt?
Akármennyit is nézzük, Alekosz gobelinportréjában nem találunk hibát, egyszóval kimondhatjuk: az (eddig) ismeretlen művész ezzel az alkotásával végleg behímezte magát a celebiparba.Ezért is különösen érthetetlen, hogy Színyei Edit munkája miért nem kelt elsőre a vaterán, de…..
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
Bár hosszú, de talán sokaknak megéri elolvasni...
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
the angel of the death 2011.03.04 09:46:37
A férfi meg issza tovább a sörét. 1 nap múlva email cuccsere ügyben, a nő kijelenti nem lesz cuccsere, senki nem ad vissza semmit, és itt a mese vége.Az én sztorimat, ha értékelni kellene az 5-ből 1 pontot adnék :), de azért leírom,  hátha valaki tanul belőle, ha nekem csak…..
hogyvolt VV4 - 4X29 2011.01.13 11:42:00
Villabeli életképekkel indul a nap, retkes cipő a lábtörlőn, száradó bugyik, fogkefék, és felcsendül Halász Judit szülinapi dala, amivel engem ki lehet kergetni a világból, na jó, én mondjuk köszöntöttem már anyák napján Neurotic számmal anyut, de én nem is vagyok normális.…..
the angel of the death 2011.01.13 17:51:25
Kisautó blog A kisautók estéje 2010.12.25 18:08:00
A mai nappal történelmi pillanathoz értünk a kisautóbloggal: ez az első karácsonyunk. Mindenféle szempontból a karácsony a legfontosabb időszak egy kisautósnak. Aki árulja, annak természetesen üzleti okokból az, de sokkal fontosabb - már csak azért is, mert számszerű fölényben…..
the angel of the death 2010.12.25 20:27:30
 http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/07/a_napkiraly_a_kakao_meg_a_neger_aki_legyez http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/21/a_tokeletes_kuglof A karácsonyi kuglófnak számomra rituális jelentősége van, ami talán abból adódik, hogy kedvenc napszakom a reggel, így lélekben ünnepelni…..
Furcsán hangozhat, de a szcientológia berkein belül eltöltött évek során talán a karácsony és újév közötti időszakok teltek a legrosszabbul.Az év többi részében sem volt túl szívderítő dolog az egyháznak robotolni, de az egyik legrosszabb időszak az év utolsó hete volt…..
the angel of the death 2010.12.24 10:39:13
@wendytesztaburger:

-szívesen segítek neked is: "ugatni", "gyökér"--stb -hogy téged idézzelek, nos tudod a stílus maga az ember, és igen, aki azt a csodálatos egyházat választja a szerettei helyett, nos az szánalmas és ostoba! Ui a vallás az nem a nép ópiuma, hanem sokkal több annál, az isten hitek = az önismeret hiányával, a kishitűséggel. További jó fröccsögést! :)
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Muki nemrég épp zebrán próbált átjutni az út túloldalára gyalog, kizökkentve ezzel egy békés taxist a lelki nyugalmából... Színhely: Szeged, a klinikapark előtti zebra. Időpont: június 10, déli 12 óra. Az ebédlőből jövünk ki, a zebrán gyalogosok között hajt át a taxis…..